Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Талановитих дівчат запрошують до участі у конкурсі «Я - Українка»

12 січня 2017 - 10:07

Талановитих дівчат запрошують до участі у конкурсі «Я - Українка»

В області стартував перший етап обласного конкурсу патріотичного спрямування для студентської молоді "Я - Українка! – 2017».  Починаючи з  2013 року його організатором є обласний центр патріотичного виховання молоді за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Цього року на конкурс запропоновано розкриття теми українських традицій.

До участі у конкурсі запрошуються дівчата віком від 16 до 25 років,  а також студентки вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації. За словами організаторів, цього року очікується рекордна кількість заявок. Якщо в перші роки участь у конкурсі брали близько 15-18 дівчат, то наразі вже можна говорити про  25-30 учасниць.

Під час конкурсу члени журі будуть оцінювати вміння учасниць триматись на сцені, харизматичність та неординарність дівчат, а також уміння органічно поєднати українські традиції із сучасним життям.

Конкурс проводиться у три тури: відбірковий, підготовчий та обласний. На підготовчому етапі учасницям допомагатимуть проявити себе компетентні фахівці зі сценічної майстерності, вокалісти, хореографи. Також на дівчат очікують майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, дизайну, візажу та ораторського мистецтва. Вони будуть демонструвати свої здібності у конкурсі талантів, інтелектуальному змаганні, конкурсі краси тощо.

Всі, хто бажає поборотися за перемогу у конкурсі, має надіслати до 13 лютого заявку-анкету, три фотографії до оргкомітету за адресою: м. Запоріжжя, обласний центр патріотичного виховання молоді, вул. Патріотична, буд. 49, каб. 24, 25, 26 або на e–mail: info@ocpvm.org.ua.

Переможці конкурсу отримають  дипломи та пам’ятні подарунки від спонсорів. Фінал та нагородження переможців планується провести 14-15 березня.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров