Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькій поліції представлено нового керівника

18 січня 2017 - 15:52

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль взяв участь в офіційному представленні нового начальника ГУ НП в Запорізькій області - полковника поліції Олега Золотоноші. Привітати  новопризначеного очільника правоохоронних органів також прибули народні депутати України Олександр Пономарьов, Ігор Артюшенко та Володимир Бандуров, заступник Міністра внутрішніх справ України генерал-майор міліції Олексій Руденко, голова обласної ради Григорій Самардак, Запорізький міський голова Володимир Буряк та начальник Управління СБУ в Запорізькій області Олександр Шмітько.

Вітаючи колектив поліції області з призначенням очільника, Костянтин Бриль подякував присутнім за вже проведену роботу.

- Хочу подякувати всьому особовому складу Національної поліції області, адже нам відомі всі виклики сьогодення. Серед них - близькість до воєнних дій, а відповідно й перенасичення області  зброєю. Також нам відомі різкі перепади рівня злочинності в регіоні та ваша самовіддана праця у боротьбі з правопорушеннями. Нарешті, після всіх реформ більшість злочинів розкривається у найкоротші терміни. Маю надію, що кадрові призначення не вплинуть на вашу активність, а навпаки консолідують ваші зусилля та колектив. З боку обласної влади ми докладемо максимум зусиль, аби ваша праця була максимально комфортною, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Як повідомив заступник Міністра внутрішніх справ України, генерал-майор міліції Олексій Руденко, Олег Вікторович Золотоноша народився 27 березня 1981 року в м. Вільногірськ Дніпропетровської області. Одружений, виховує трьох доньок. У 2002 році він закінчив юридичну академію Міністерства внутрішніх справ України. Після розподілу був призначений на посаду оперуповноваженого відділення Державної служби боротьби з економічною злочинністю Новомосковського районного відділу Управління МВС України в Дніпропетровській області. У подальшому обіймав посади старшого оперуповноваженого, начальника відділу, заступника начальника – начальника відділу Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Дніпропетровської області, очолював оперативно-аналітичне управління Міністерства внутрішніх справ України. Далі обіймав посаду начальника Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Дніпропетровській області. Після цього був призначений на посаду першого проректора Дніпропетровської державного університету внутрішніх справ.

У свою чергу, начальник ГУ НП у Запорізькій області Олег Золотоноша підкреслив, що пріоритетом роботи має стати забезпечення правопорядку в регіоні.

- Розумію всі вимоги сьогодення, що стоять перед Національною поліцією. Від підлеглих вимагатиму дій у межах своїх повноважень та законодавства, бути принциповими у прийнятті рішень та чуйними до людей, - зазначив Олег Золотоноша.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць