Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Робота комісії з питань техногенно-екологічної безпеки визнана задовільною

24 лютого 2017 - 12:45

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підбила підсумки своєї роботи за 2016 рік під час засідання,  яке відбулося під головуванням заступника голови облдержадміністрації (стажування) Володимира Тоцького.

Як повідомив директор Департаменту з   питань  цивільного захисту   населення облдержадміністрації Володимир Шлея, у минулому,  2016 році, проведено дев’ять  засідань регіональної комісії з питань ТЕБ та НС. Відповідно до плану роботи були розглянуті питання щодо попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру в літній та осінньо-зимовий періоди, запобігання загибелі людей на водних об'єктах, стану санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, безпечного використання газу в побуті, протипожежних заходів та інші питання забезпечення безпеки життєдіяльності населення області.

Із передбачених планом роботи комісії на 2016 рік питань  не розглянуто  два, які перенесено до плану роботи  на 2017 рік, а саме: про стан забезпечення населення області якісною та безпечною для здоров’я людини питною водою; про стан безпеки на автошляхах області та заходи щодо його покращення.

Рішення комісії виконувалися в межах компетенції та відповідно до чинного законодавства. Голові комісії постійно надавалася інформація про стан виконання протокольних рішень, проблемні питання щодо їх виконання та пропозиції щодо їх вирішення.

За результатами обговорення робота Комісії  за  2016 рік визнана задовільною.

Учасники засідання також обговорили основні задачі на 2017 рік та погодили план роботи регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2017 рік.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області