Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Інституту управління та права ЗНТУ - 10 років

22 травня 2017 - 16:15

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль  взяв участь в урочистостях, присвячених 10-річчю з дня заснування Інституту управління та права Запорізького національного технічного університету. Зі святом викладачів та студентів привітали представники влади області та керівництво навчального закладу.

Вітаючи колектив інституту з ювілеєм, очільник регіону наголосив, що слава про діяльність навчального закладу лунає не тільки на території Запоріжжя та України. ЗНТУ відомий і за кордоном.

- Кожен із нас колись здобував  освіту. Власне я пішов шляхом військового і навчався у суворівському училищі. Можу з упевненістю сказати, що під час здобуття освіти в людини формуються її головні життєві принципи. На майбутнє залишаються не тільки знання, а й підтримка студентських друзів. У вас дуже гарний викладацький колектив. Проте головне надбання Інституту управління та права - це його студенти та випускники, якими пишаються не тільки у стінах закладу, а і по всій Україні, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Як наголосила професор, член Міжнародної академії наук вищої школи Валентина Зайцева, в 2007 році 55 викладачів та 2700 студентів МАуП ім. Гетьмана Сагайдачного під керівництвом професора В’ячеслава Толока, а також за підтримки Міністра освіти і науки України Станіслава Ніколаєнка і ректора ЗНТУ Сергія Белікова стали членами великої родини Запорізького національного технічного університету. Нині Інститут управління та права ЗНТУ об’єднує чотири факультети, 13 спеціальностей та більше 4600 студентів гуманітарних напрямків.

Під час урочистостей Костянтин Бриль вручив відзнаки викладачам Інституту управління та права ЗНТУ. Так, за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм у підготовці висококваліфікованих кадрів медаллю «За розвиток Запорізького краю» було нагороджено представників професорсько-викладацького складу: кандидата філософських наук, доцента, декана факультету соціальних наук Таїсію Гайворонську; професора, завідувача кафедри міжнародного туризму Валентину Зайцеву; заступника директора з навчально-методичної роботи Запорізького гуманітарного коледжу ЗНТУ Ірину Климову; доктора педагогічних наук, доцента, завідувача кафедри управління фізичною культурою та спортом Василя Мазіна; кандидата технічних наук, доцента, завідувача кафедри інформаційних технологій у туризмі Дениса Морозова; доктора філологічних наук, професора, завідувача кафедри журналістики Вікторію Погребну та директора Запорізького гуманітарного коледжу ЗНТУ Євгенію Приходько.

Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації очільник регіону нагородив: кандидата політичних наук, доцента кафедри конституційного, адміністративного та трудового права Григорія Буканова; кандидата географічних наук, доцента кафедри міжнародного туризму Дар’ю Гурову; кандидата економічних наук, доцента кафедри міжнародного туризму Світлану Журавльову;  кандидата економічних наук, доцента кафедри міжнародного туризму Ольгу Корнієнко; кандидата економічних наук, доцента кафедри міжнародного туризму Тетяну Кукліну; кандидата філологічних наук, доцента кафедри журналістики Світлану Панченко та кандидата психологічних наук, доцента кафедри психології Світлану Походенко.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей