Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На основній мережі доріг Запорізької області ямковість ліквідовано на 100%

1 червня 2017 - 15:34

На виконання завдань Уряду щодо ліквідації ямковості на покритті доріг загального користування державного значення (міжнародні, національні та регіональні) Службою автомобільних доріг у Запорізькій області за станом на 1 червня  ліквідовано 100% аварійної ямковості, яка була  виявлена під час весняного комісійного обстеження.

На сьогодні повністю ліквідовано  ямковість на найбільш важливих за значимістю ділянках доріг державного значення, а саме:

- М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ;

- М-18 Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта;

- М-14-03 обхід м.Мелітополь;

- Н-08 Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя;

- Н-15 Запоріжжя-Донецьк, Р-73 від а/д Н-08 – Нікополь;

- Н-23 Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя;

- Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ (окрім ділянок, що неможливо відремонтувати ямковим ремонтом).

Роботи виконувались за допомогою гарячої асфальтобетонної суміші та струменевим методом ремонту.

Загалом з початку цього року  на автомобільних дорогах Запорізької області ліквідовано 162 496 кв. м ямковості, з них 124 877 кв. м (100% згідно з весняним обстеженням)  на дорогах державного значення та 37 619 кв. м - на місцевих дорогах області.

На цьому тижні, з 25-го травня по 1 червня,  щоденно роботи виконували в середньому 10 бригад філій ДП “Запорізький облавтодор”, три бригади ТОВ «Юк-Інвест», дві бригади ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЯ». Матеріали для виконання ремонтних робіт постачав Запорізький асфальтобетонний завод.

Підрядним підприємством ТОВ "Юк-Інвест" ремонт здійснювався за допомогою трьох струменевих машин  на автодорогах загального користування: а/д О080288 Василівка-Дніпрорудне- до а/д Р-37 та а/д Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ. Підрядним підприємством ТОВ «ДОРРЕМ ТЕХНОЛОГІЯ» роботи з відновлення дорожнього покриття проводилися на дорозі на а/д О080789 Запоріжжя-Біленьке.

На наступному тижні, за належних погодних умов, проведення ремонтних робіт заплановано на дорогах загального користування на площі 7 300 кв. м, у тому числі: на дорогах державного значення – 4 100 кв. м; місцевого значення – 2 800кв. м.

Роботи з покращення стану автошляхів Запорізької області тривають для забезпечення комфортних та безпечних умов пересування по дорогам загального користування.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області також нагадує, що під час значного підвищення температури повітря в літній період на автомобільних дорогах Запорізької області з 08:00 до 20:00 упроваджується режим обмеження руху великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 т і навантаженням на вісь більше  7 т.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 

Читайте також

«В кожному населеному пункті має бути острівок соціального оптимізму та стабільності, де буде світло, тепло та можливість спілкуватися», – Іван Федоров про пункти незламності

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі