Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі абітурієнти завершили основну сесію ЗНО

19 червня 2017 - 10:53

Запорізькі абітурієнти завершили основну сесію ЗНО

Відбулося останнє зовнішнє незалежне оцінювання з хімії. Під час тестування працювали п’ять пунктів, з яких два  -  у м. Запоріжжі, два – у м. Мелітополі, один - у м. Василівці.

Із  1110 зареєстрованих на тестування не з’явилися 158 осіб, явка склала 85,77%.  Порушень, запізнень, видалень під час тестування не було. За тестуванням спостерігали двоє  громадських спостерігачів.

Результат виконання завдань усієї сертифікаційної роботи з хімії може бути зараховано як один із предметів державної підсумкової атестації, а також можна буде використати під час прийому до вищих навчальних закладів. Результати ЗНО з хімії будуть оприлюднені до 23 червня.

З 03 по 12 липня триватиме додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання, в якій зможуть взяти участь особи: зареєстровані до 19 травня - учасники антитерористичної операції, особи, які проживають на тимчасово окупованій території або в населених пунктах, де органи державної влади тимчасово не здійснюють своїх повноважень, і не мали змоги зареєструватися в основний період; особи, засуджені до позбавлення волі або взяті під варту; особи, які за наявності поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з одного або кількох предметів  та подали заяву щодо участі в додатковій сесії протягом п’яти робочих днів із дня пропуску ЗНО з певного навчального предмета, а саме не змогли взяти участь у ЗНО з певного предмета(ів) через причини, що не залежали від їхніх дій та волі (хвороба, стихійне лихо, викрадення одного з документів, необхідних для допуску до пункту проведення ЗНО, смерть рідних по крові або по шлюбу, інша причина); у день проведення зовнішнього оцінювання брали участь у міжнародних, всеукраїнських заходах (змаганнях, конкурсах, олімпіадах тощо), включених до офіційних заходів Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури України, Міністерства молоді та спорту України, або прямували до/з місць їх проведення, що підтверджено відповідними документами; брали участь у тестуванні, але стосовно них допущено порушення процедури проведення ЗНО, що підтверджено рішеннями регламентних комісій; брали участь у зовнішньому оцінюванні, але не змогли завершити виконання сертифікаційної роботи у зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я або виникненням у пункті ЗНО інших обставин, що могли становити загрозу для їхнього життя та здоров’я.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя