Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада гарантує різнобічне сприяння правоохоронним органам

30 листопада 2007 - 16:33

Виконуючи доручення голови облдержадміністрації Євгена Червоненка, його перший заступник Олександр Бережний з нагоди Дня працівників прокуратури України вручив нагороди та почесні грамоти кращим співробітникам прокуратури області. Так, розпорядженням голови ОДА за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку ювілейною медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено першого заступника прокурора області Віктора Занфірова.

- Вважаю, що співробітники Запорізької прокуратури – найкращі представники прокурорського загону України. Адже сьогодні безліч вихованців Запорізької прокуратури працює в Генеральній прокуратурі, прокуратурах інших областей, – зазначив у своїй вітальній промові Олександр Бережний. – Позиція обласної влади – і облдержадміністрації, і обласної ради – єдина: підтримувати прокуратуру, її співробітників, правоохоронні органи загалом, робити все від нас залежне, щоб ви менше думали про матеріальний бік та могли себе повністю присвячувати розв'язанню питань, покладених на вас Конституцією України.

В залу було урочисто внесено та освячено тільки створений прапор прокуратури Запорізької області. На ньому зображено: символ прокуратури – щит зі схрещеними мечами, емблема Війська Запорозького, напис «Прокуратура Запорізької області», а також слова «Людина, Закон, Держава». Прокурор області Валерій Кулаков висловив впевненість, що вони стануть девізом його підлеглих.

- Адже саме людині, в першу чергу, та державі служать, керуючись законом, органи прокуратури, – зазначив прокурор області. – Під цим прапором співробітникам прокуратури працювати та жити далі. І щороку, не лише напередодні професійного свята, кожне наше засідання буде починатися з виносу нашого прапора.

Учасники урочистих зборів вшанували хвилиною мовчання пам'ять колег, які залишили цей світ.

 

Управління інформації та зв'язків з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни