Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Переможці конкурсу «Кращий державний службовець» готуються представляти область на всеукраїнському рівні

26 червня 2017 - 16:13

Завершився ІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець», за підсумками якого  визначено переможців.

Традиційно ІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець", участь у якому беруть державні службовці місцевих органів виконавчої влади  регіону, проводиться за сприяння Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Дніпропетровській та Запорізькій областях у Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, керівників державних підприємств, установ та організацій. Адже участь у конкурсі є одним із видів підвищення кваліфікації та водночас передбачає перевірку рівня професійної компетентності публічних службовців.

Проведення цього Конкурсу започатковано у 2008 році з метою  зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Змагання в рамках першого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець відбулися в квітні 2017 року. У І турі   взяли участь 257 державних службовців: у номінації «Кращий керівник» у цьому році змагалися  159 осіб, «Кращий спеціаліст» - 98 осіб.

Цього року в рамках ІІ туру Конкурсу  для його учасників - державних службовців місцевих органів виконавчої влади  було реалізовано навчальну програму тематичного короткострокового семінару: "Державна служба: правовий стиль і методи роботи в умовах реформування публічної влади в Україні".

Відповідно до визначеного Кабінетом Міністрів України Порядку проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" учасники ІІ туру виконали тестування з питань службової етики, етикету та іміджу державного службовця, пройшли співбесіду з питань державного управління та презентували публічні виступи з актуальних питань суспільно-політичного розвитку та реформування державного управління.

Організаційний комітет з проведення ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу "Кращий державний службовець" у Запорізькій області одностайно відзначив високий рівень підготовки цьогорічних учасників Конкурсу, їх професіоналізм, компетентність, творчий підхід до виконання конкурсних завдань та визначив переможців ІІ туру, які представлятимуть нашу область у заключному ІІІ турі, який відбудеться восени у м. Київ.

Переможцями в номінації "Кращий керівник" стали:
Грицаєнко О.Л. (Департамент освіти і науки Запорізької ОДА) та Сенченко В.В.(Відділ економічного розвитку та житлово-комунального господарства Бердянської РДА); ІІ місце – Кравченко В.В. (Управління фінансів Веселівської РДА) та Павлюк О.В. (Служба у справах дітей Вільнянської РДА); ІІІ місце – Гребенюк Т.В. (Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату Запорізької РДА).

У номінації "Кращий спеціаліст" переможцями визначено:
Антонюк А.А. (Департамент промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької ОДА), Ходарін С.А. (Департамент фінансів Запорізької ОДА) та Кривошей Т.С. (Центр надання адміністративних послуг Пологівської РДА); ІІ місце – Міндак Д.В. (Департамент економічногорозвитку і торгівлі Запорізької ОДА) та Флюгова Д.О. (Відділ фінансово-господарського забезпечення апарату Запорізької РДА); ІІІ місце – Ященко Т.Я. (Загальний відділ апарату Новомиколаївської РДА).

Всі учасники Конкурсу отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств