Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Бажаю, аби ніщо не заважало колективу Бердянського морського торговельного порту розвиватись і процвітати»

30 червня 2017 - 14:06

Сьогодні голова облдержадміністрації Костянтин Бриль перебуває з робочою поїздкою в Бердянську. У головному курортному місті регіону  посадовець  завітав до ДП «Бердянський морський торговельний порт», де привітав працівників підприємства з професійним святом.

- Порт - це базове підприємство міста, навколо якого було створено весь Бердянськ. Хочу висловити вдячність усьому багатотисячному колективу, завдяки якому ваше підприємство є одним з флагманів у регіоні. Дякую вам за вашу роботу, адже своєю нелегкою працею ви розвиваєте не тільки порт, а й усю нашу область. Лише минулого року ми побачили 100 мільйонів гривень перевиконання планових надходжень на благо міста та всього Запорізького краю. Тож бажаю вам, аби зміна керівництва підприємства не позначилась на працівниках  та аби ніщо не заважало вам розвиватись і процвітати, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Привітали портовиків зі святом також народні депутати України Сергій Валентиров та Олександр Пономарьов, які вручили колективу сертифікат на оздоровлення працівників.

- Цього року ми відзначаємо 187-му річницю Бердянського порту. Впевнений, ваші традиції будуть тільки примножуватись на славу Запорізького краю та всієї України, - зазначив народний депутат України Олександр Пономарьов.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників морського та річкового флоту очільник регіону вручив нагороди. Так, медаллю «За розвиток Запорізького краю»  нагороджено помічника директора з соціальних питань Владислава Гальченка та голову первинної профспілкової організації Василя Гривка. Грамоту Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль вручив начальнику відділу організації праці та заробітної плати Ользі Гладир та в.о. заступнику директора з економіки Олександру Клименкову.  Подяку голови  Запорізької обласної державної адміністрації  оголошено працівникам ДП «Бердянський морський торговельний порт»: токарю 6 р. портової майстерні Олександру Борзенкову; слюсарю-судноремонтнику 6 р. портофлоту Віктору Гришку; слюсарю з ремонту та обслуговування портальних кранів внутрішньопортової механізації Сергію Мілусю; докеру-механізатору вантажного району Олегу Солодовському та начальнику складу № 2 складського господарства вантажного району Жанні Станковій.

Після урочистостей почесні гості ознайомилися з потужностями ДП «Бердянський морський торговельний порт» та виробничим процесом.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області