Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Моніторинг допорогових закупівель

Здійснення місцевими державними адміністраціями області допорогових публічних закупівель в електронній системі «ProZorro» за підсумками І півріччя 2017 року

11 липня 2017 - 09:42

На виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 03.03.2017 № 94 «Про здійснення допорогових публічних закупівель у електронній системі «ProZorro», зі змінами від 01.06.2017 № 263, проводиться моніторинг здійснених апаратами та структурними підрозділами обласної і районних державних адміністрацій області (замовники) допорогових публічних закупівель.

За підсумками І півріччя 2017 року 70 замовників місцевих державних адміністрацій області провели в електронній системі «ProZorro» 386 конкурентних процедур допорогових закупівель загальною очікуваною вартістю 14,65 млн. грн., економія бюджетних коштів за якими склала 1,91 млн. грн. (13 % від очікуваної суми).

Протягом січня-червня 2017 року облдержадміністрацією забезпечено: надання замовникам області методологічної допомоги в питаннях ефективного планування та проведення допорогових публічних закупівель; інформування замовників, у т.ч. через оголошення на веб-порталі облдержадміністрації, про важливі події, новини у законодавстві, пропозиції щодо навчання у сфері публічних закупівель тощо.

У червні п.р. за підтримки облдержадміністрації у Запорізькому національному університеті для замовників відбулися тренінги з роботи на майданчиках електронних закупівель, які проводилися Міжнародною організацією з розвитку права в рамках підтримки антикорупційної реформи в Україні.

07.07.2017 облдержадміністрацією за участю комунальної установи «Центр публічних закупівель» Запорізької обласної ради для замовників області проведений селекторний методологічний семінар з питань здійснення та моніторингу ними допорогових публічних закупівель.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей