Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оголошення

До уваги представників козацьких громадських організацій!

17 липня 2017 - 13:31

Робоча група з питань підготовки та проведення звітно-виборчих зборів обласної координаційної ради з питань козацтва та затвердження її складу (далі – Робоча група) оголошує про початок прийому заявок від козацьких громадських організацій для участі у звітно-виборчих зборах обласної координаційної ради з питань козацтва.

Для участі у звітно-виборчих зборах обласної координаційної ради з питань козацтва запрошуються представники козацьких громадських організацій, які беруть активну участь у допомозі Українській армії, протидії російській агресії в культурному та інформаційному просторі, військово-патріотичному вихованні молоді, відродженні національних традицій.

Не допускаються для участі у звітно-виборчих зборах обласної координаційної ради з питань козацтва представники псевдокозацьких організацій, що заплямували себе підтримкою режиму Януковича, участю у придушенні народних виступів під час Революції Гідності у листопаді 2013-лютому 2014 рр., проведенні антимайданів.

Для участі у звітно-виборчих зборах обласної координаційної ради з питань козацтва представники козацьких громадських організацій подають такі документи:

 

  1. Заява на ім’я голови обласної державної адміністрації із зазначенням біографічних відомостей та інформації про діяльність у 2014-2017 роках (зразок додається).
  2. Копія свідоцтва про державну реєстрацію,  витяг із Державного реєстру, засвідчені належним чином (у разі наявності), довідка про проходження козацького об’єднання до складу офіційної зареєстрованого інституту громадянського суспільства
  3. Копії паспортів делегованих представників.
  4. Згода на обробку персональних даних делегованих представників.

 

Від однієї козацької громадської організації може бути подано одна кандидатура, що має відповідати таким вимогам:

відсутність судимості, не погашеної у встановленому порядку;

участь у антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях або у волонтерській діяльності на підтримку Української армії, що засвідчується копією посвідчення учасника бойових дій або довідкою від військової частини про волонтерську допомогу;

неучастю у підтримці режиму Януковича, придушенні народних виступів під час Революції Гідності у листопаді 2013-лютому 2014 рр., проведенні антимайданів.

Документи подаються з 14 липня до 29 серпня 2017 року тільки на паперових носіях, засвідчені керівником організації та печаткою (у разі наявності). У заяві обов’язково зазначаються контактні телефони та електронна адреса (за наявності) представника козацької громадської організації.

Подані документи реєструються у журналі, який ведеться секретарем робочої групи, а представнику організації видається довідка про прийом документів. Документи подаються представниками козацьких громадських організацій особисто.

Документи приймаються за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 164, каб. 668, 740 (Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької обласної державної адміністрації). Заявки приймаються з понеділка по четвер з 08.30 до 12.00 та з 13.00 до 16.45, у п’ятницю – з 08.30 до 12.00 та з 13.00 до 15.45. Прийом документів у вихідні та святкові дні не проводиться.

Особи, які відповідальні за прийом документів – Зубченко Олександр Сергійович – заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, тел. (061) 224-62-23; Білик Яна Олегівна, тел. (061) 239-06-11, головний спеціаліст відділу внутрішньої політики та інформаційно-аналітичної роботи Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, електронна адреса uvp@ukrpost.ua, uvp.zoda@gmail.com.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей