Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ремонт доріг здійснюється на найбільш проблемних ділянках

8 серпня 2017 - 09:57

Ремонт доріг здійснюється на найбільш проблемних ділянках

Виконання робіт з ліквідації ямковості на дорогах загального користування продовжується. Минулого тижня на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області на дорогах загального користування, було ліквідовано 1 695 кв. м ямковості, в тому числі на дорогах державного значення – 640 кв. м., місцевого значення – 1055 кв. м.

Ремонтні роботи виконували 5 бригад. Ліквідацію ямковості виконували на найбільш проблемних ділянках автодоріг загального користування державного значення, з урахуванням звернень та скарг, що надходять на адресу Служби доріг та на об'єктах, на ремонт яких виділяються кошти з місцевих бюджетів, на умовах співфінасування зі Службою доріг.

Підрядним підприємством ТОВ «Юк-Інвест» ремонт здійснювався за допомогою трьох струменевих машин типу «Savalko», на автодорогах загального користування: а/д С080232 в с. Мала Білозерка, Т-08-05 К-Дніпровська- Веселе - /М-14/, Т-08-04 К-Дніпровська - Велика Лепетиха, ТОВ «Дорремтехнологія» здійснювали ремонт двома струменевими машинами на обласній дорозі в Чернігівському районі О081976 Ченігівка- до а/д Р-37.

Всього з початку року на дорогах загального користування Запорізької області ліквідовано 253 160 кв. м. ямковості, в т.ч. на дорогах державного значення 150 785 кв. м., на дорогах місцевого значення 102 375 кв. м.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Також нагадуємо, що з початку червня на дорогах загального користування, на час спекотної температури повітря (понад 28 градусів), введено обмеження для руху великовагових транспортних засобів, масою понад 24 т та навантаженням на вісь 7 т, з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії