Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада вирішує проблемні питання на місцях

14 серпня 2017 - 15:08

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін здійснив робочу поїздку на територію Комиш-Зорянської ОТГ, де разом з головою Більмацької райдержадміністрації Артемом Поповим та головою Комиш-Зорянської селищної ради Ігорем Гнатушею оглянув Комиш-Зорянський Центр надання адміністративних послуг, ознайомився з підготовкою Благовіщенської школи до нового навчального року, а також завітав до Куйбишевської птахофабрики.

Також Олександр Бабанін взяв участь у засіданні робочої групи з організації проведення в районі заходу «Врожай-2017». Під час засідання присутні обговорили питання проведення моніторингу стану використання сільськогосподарських земель (рілля, багаторічні насадження, сіножаті, пасовища) суб’єктами господарювання та надання його результатів облдержадміністрації та ГУ Держгеокадастру у Запорізькій області. Також учасники заходу проаналізували результати розгляду вже наданих райдержадміністрацією контролюючим органам результатів проведеного моніторингу стану використання сільськогосподарських земель у Більмацькому районі. Окремо  обговорили порушення суб'єктами господарювання вимог трудового законодавства. За результатами засідання вирішено продовжити та посилити співпрацю між місцевою та обласною владою з питання проведення заходу «Врожай-2017».

Окрім цього,  у райдержадміністрації Олександр Бабанін провів особистий прийом громадян. Під час прийому розглянуто 4 звернення, питання стосувалися надання матеріальної допомоги на лікування, сприяння у вирішенні питання щодо надання земельної ділянки, роботи Більмацького райавтодору та ремонту частини покрівлі Благовіщенської загальноосвітньої школи.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств