Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ремонт доріг в області триває щодня без вихідних

15 серпня 2017 - 09:06

Ремонт доріг в області триває щодня без вихідних

Виконання робіт з ліквідації ямковості на дорогах загального користування продовжується. Так, з 11 по 14 серпня на замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області на дорогах загального користування було ліквідовано 1254 кв. м ямковості, в тому числі на дорогах державного значення – 903 кв. м, місцевого значення – 351 кв. м.

Ремонтні роботи виконували 5 бригад, а саме: підрядного підприємства ТОВ «ЮК-Інвест» - 3, ТОВ «Дорремтехнологія» - 2 бригади.

Ліквідацію ямковості виконували на найбільш проблемних ділянках автодоріг загального користування державного значення з урахуванням звернень та скарг, що надходять на адресу Служби доріг та на об'єктах, на ремонт яких виділяються кошти з місцевих бюджетів на умовах співфінасування зі Службою доріг.

Підрядним підприємством ТОВ «Юк-Інвест» ремонт здійснювався за допомогою трьох струменевих машин типу «Savalko», на автодорогах загального користування: Кам'янка-Дніпровська - Велика-Білозерка - Веселе; Енергодар - Василівка - Бердянськ.

За кошти обласного бюджету виконувались роботи на автодорозі Чернігівка - Богданівка у Чернігівському районі. Виконання робіт координує Служба автомобільних доріг у Запорізькій області та Департамент промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

Всього з початку року на дорогах загального користування Запорізької області ліквідовано 257 827 кв. м ямковості, у тому числі на дорогах державного значення - 153 146 кв. м, на дорогах місцевого значення - 104 681 кв. м.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Також нагадуємо, що з початку червня на дорогах загального користування на час спекотної температури повітря (понад 28 градусів) введено обмеження для руху великовагових транспортних засобів масою понад 24 т та навантаженням на вісь 7 т, з 8 год. 00 хв. до 20 год. 00 хв.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю