Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Об’єднані територіальні громади розбудовують альтернативні джерела електроенергії

18 вересня 2017 - 14:44

Архітектурно-містобудівною радою під головуванням начальника Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, головного архітектора області Олександра Билима проведено  чергове засідання. У заході взяла участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

Члени ради розглянули вісім проектів містобудівної документації, із них  три проекти детальних планів територій під розміщення вітроелектростанцій.

«Детальний план території для розміщення об’єктів вітроелектростанції на території Ботіївської сільської ради Приазовського району Запорізької області (за межами населеного пункту)» (Ботіївська сільська ОТГ), «Детальний план території на земельній ділянці орієнтовною площею 1084 га, розташованої на території Приморської міської ради Запорізької області (за межами населеного пункту), для розміщення об’єктів будівництва ТОВ «Приморська вітроелектростанція» (Приморська міська ОТГ) та «Детальний план території на земельній ділянці орієнтовною площею 1754 га, розташованої на території Борисівської сільської ради Приморського району Запорізької області (за межами населеного пункту), для розміщення об’єктів будівництва ТОВ «Приморська вітроелектростанція» було схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку.

Учасники засідання також обговорили та висловили свої рекомендації і зауваження до проекту містобудівної документації «Генеральний план села Тернівка Вільнянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування села Тернівка Вільнянського району Запорізької області» (у складі Генерального плану)». За результатами розгляду проект рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку із зауваженнями.

До проекту містобудівної документації «Генеральний план смт Михайлівка Михайлівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування смт Михайлівка Михайлівського району Запорізької області» (у складі Генерального плану) членами ради було висловлено  зауваження та рекомендовано надати на розгляд на чергове засідання після усунення недоліків.

У проектах містобудівної документації «Генеральний план с. Веселий Гай Новомиколаївського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Веселий Гай Новомиколаївського району Запорізької області» (у складі Генерального плану) та «Генеральний план с. Михайло-Лукашеве Вільнянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Михайло-Лукашеве Вільнянського району Запорізької області» (у складі Генерального плану) не було усунено недоліки та не враховано рекомендації членів ради, надані під час попереднього розгляду. Тож проекти рекомендовано надати на розгляд на чергове засідання після усунення недоліків.

Проект містобудівної документації «Детальний план території орієнтовною площею 4,2392 га для розміщення комплексу будівель зернового току за межами населених пунктів Воскресенської сільської ради Пологівського району Запорізької області за адресою: Запорізька область, Пологівський район, с. Воскресенка, вулиця Шевченка, 60» було знято з розгляду архітектурно-містобудівної ради, оскільки не було надано рецензію до проекту та на засіданні ради був відсутній головний архітектор проекту.

Крім цього, надано консультацію щодо проекту містобудівної документації «Генеральний план та план зонування с. Федорівка Пологівського району»,  проект рекомендовано доопрацювати, отримати та подати рецензію, винести на розгляд чергового засідання архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області