Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перерозподілено кошти обласного бюджету для розвитку територій

28 вересня 2017 - 09:00

Перерозподілено кошти обласного бюджету для розвитку територій

Під час засідання 15-ої позачергової сесії Запорізької обласної ради сьомого скликання були внесені зміни і доповнення до обласного бюджету на 2017 рік. Завдяки цьому спрямовано кошти на розвиток територій. Більшість змін стосуються напрямків використання раніше затверджених обсягів головним розпорядникам.

Зокрема, виділено кошти в сумі 1793,5 тис. грн. КП «Соцкомуненергія» для погашення боргів за газ та забезпечення подачі газу до п’яти  котелень у закладах соціального захисту.

Військовій частині 3029 Національної гвардії України на розвиток матеріально-технічної бази передбачено 925,8 тис. грн., військовій частині 3033 Національної гвардії України - 649,7 тис. грн., Запорізькому слідчому ізолятору на капітальний ремонт лазні та харчоблоку надано 157,9 тис. грн.

Для забезпечення водою закладів соціально-культурної сфери та населення необхідно провести  реконструкцію водопровідної мережі у с. Семененкове Вільнянського району, на що буде спрямовано 732,6 тис. грн., на реконструкцію водопровідної мережі у с. Орлянське Василівського району - 505,1 тис. грн., на буріння розвідувально-експлуатаційної свердловини для водозабезпечення с. Матвіївка Веселівського району - 1243,2 тис. грн., на реконструкцію зовнішніх та внутрішніх мереж водопостачання та каналізації Гуляйпільського колегіуму  «Лідер» - 750 тис. грн.

На облаштування 10 футбольних майданчиків зі штучним покриттям на умовах співфінансування виділено по 300 тис. грн. Берестівській об’єднаній територіальній громаді, Великобілозерському, Запорізькому, Гуляйпільському, Мелітопольському, Якимівському районам та Мелітопольській міській раді.

Також надано по 50 тис. грн. для початку процедури торгів для того, щоб у наступному році мати перспективу залучення джерел фінансування на будівництво хірургічного корпусу обласної клінічної дитячої лікарні та реконструкцію плавального басейну Запорізької обласної школи вищої спортивної майстерності.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика