Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Проект нового генплану смт Михайлівка передбачає ділянки для розташування альтернативних джерел електроенергії

29 вересня 2017 - 12:46

На черговому засіданні архітектурно-містобудівної ради, яке провів начальник  Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександр Билим,  розглянуто вісім проектів містобудівної документації.

Так, члени ради розглянули проект генерального плану адміністративного центру Михайлівського району - смт Михайлівка, яким, зокрема, передбачені земельні ділянки для розташування альтернативних джерел електроенергії. Проект містобудівної документації «Генеральний план смт Михайлівка Михайлівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування смт Михайлівка Михайлівського району Запорізької області» (у складі Генерального плану) схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку.

Крім цього,  схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження  ще чотири проекти містобудівної документації: «Генеральний план с. Данило-Іванівка Мелітопольського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Данило-Іванівка Мелітопольського району Запорізької області» (у складі Генерального плану); «Генеральний план с. Юр’ївка Приморського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Юр’ївка Приморського району Запорізької області (у складі Генерального плану)»; «Генеральний план с. Веселий Гай Новомиколаївського району Запорізької області з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Веселий Гай Новомиколаївського району Запорізької області» (у складі Генерального плану»; «Генеральний план с. Михайло-Лукашеве Вільнянського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Михайло-Лукашеве Вільнянського району Запорізької області» (у складі Генерального плану).

Члени ради також обговорили та висловили свої рекомендації і зауваження до проектів містобудівної документації «Генеральний план с. Терпіння Мелітопольського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Терпіння Мелітопольського району Запорізької області» (у складі Генерального плану) та «Детальний план окремої території Сонячної сільської ради Запорізького району Запорізької області за межами населеного пункту для розміщення дачного поселення на земельних ділянках за кадастровими номерами: 2322188800:06:001:1371, 2322188800:06:001:1372, 2322188800:06:001:1373». За результатами розгляду проект рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку із зауваженнями.

Щодо проекту містобудівної документації «Генеральний план с. Коларівка Приморського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Коларівка Приморського району Запорізької області» (у складі Генерального плану) членами ради було висловлено  зауваження та рекомендовано надати на розгляд на чергове засідання після усунення недоліків.

Проектами генеральних планів с. Юр`ївка та с. Коларівка також передбачені земельні ділянки для розташування альтернативних джерел електроенергії.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер

Надзвичайний та Повноважний посол Німеччини в Україні Мартін Єґер відвідав Запоріжжя – обговорили подальшу співпрацю

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 216 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області