Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Місцеві бюджети долучаються до фінансування робіт з ліквідації ямковості

3 жовтня 2017 - 13:55

Місцеві бюджети долучаються до фінансування робіт з ліквідації ямковості

На замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області підрядні організації продовжують роботи з усунення ямковості та інших деформацій покриття на автомобільних дорогах Запорізької області.

Так, за минулий тиждень ліквідовано 5 637 кв. м ямковості, в т.ч. на дорогах державного значення – 127 кв. м,  на дорогах місцевого значення – 5 510 кв. м. 

Ремонтні роботи виконували шість бригад, а саме: три бригади підрядного підприємства ТОВ "Юк-Інвест", дві бригади підрядного підприємства ТОВ "Дорремтехнологія" та бригада ТОВ "Ремшляхбуд". Працював асфальтобетонний завод  ТОВ "Ремшляхбуд".

Ліквідацію ямковості виконували на найбільш проблемних ділянках автодоріг загального користування державного значення, з урахуванням звернень та скарг, що надходять на адресу Служби доріг, та на об'єктах, на ремонт яких виділяються кошти з місцевих бюджетів на умовах співфінансування зі Службою доріг. З огляду на це роботи було зосереджено в окремих районах області.

Так, ТОВ "Юк-Інвест" трьома струменевими машинами виконувало ремонт на дорозі С082001 Чорноземне - Таврійське в Якимівському районі. ТОВ "Дорремтехнологія" двома струменевими машинами  працювало на автодорозі О080619 Гуляйполе-Успенівка-Зелене Поле в Гуляйпільському районі. ТОВ «Ремшляхбуд» проводилися ремонтні роботи на а/д О080618 Гуляйполе - Любимівка – Старомлинівка в Гуляйпільському районі,  на дорозі державного значення Т-04-01 Дніпро – Мелітополь у м. Пологи та на а/д О080618 Гуляйполе - Любимівка – Старомлинівка в Гуляйпільському районі, використовуючи асфальтобетонну суміш. 

Загалом з початку року на дорогах загального користування Запорізької області ліквідовано 329 219 кв. м ямковості, в т.ч. на дорогах державного значення - 168 671 кв. м, на дорогах місцевого значення  - 160 548 кв. м.  

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю   

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку