Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область перевиконала план з відбору кандидатів на військову службу за контрактом

12 жовтня 2017 - 12:39

Запорізька область перевиконала план з відбору кандидатів на військову службу за контрактом

Стан роботи на територіях області з відбору кандидатів на військову службу за контрактом та призову на строкову службу розглянуто на селекторній нараді, яку провів начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Олексій Караулов. 

За даними обласного військового комісаріату, планове завдання з відбору контрактників по області у III кварталі виконано на 128,6%. При завданні для області відібрати  360 осіб  прийнято на службу 463 чоловіка.

Завдання з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у IV кварталі становить 139 осіб. Наразі відібрано 34 кандидати, що становить 24,5% від завдання. У тому числі план на XII цикл (жовтень) становить 48 осіб (відібрано 34 особи або 70,8%).

Також восени 2017 року відповідно до планового завдання на строкову службу має бути призвано 550 осіб. На сьогодні сформовано команду чисельністю  418 юнаків (76%).

За словами заступника обласного військового комісара полковника Юрія Бойка, у III кварталі Запорізька область показала гідні результати та перевиконала доведений план, окрім окремих територій. Так, поставлену задачу не виконали Чернігівський та Кам’янсько-Дніпровський райони. Проте це не погіршило показники в цілому по регіону. Але у вересні завдання виконано лише на 83%, тому в жовтні необхідно активізувати роботу та довести всі  показники до планової норми.

У свою чергу, Олексій Караулов звернувся до керівників територій з проханням активніше допомагати місцевим військкоматам у проведенні інформаційно-агітаційної кампанії та роз’яснювальної роботи щодо залучення на військову службу, а також нагадав про персональну відповідальність голів райдержадміністрацій за виконання плану.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області