Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Під час рейду на Дніпрі виявлені судовласники-порушники

19 жовтня 2017 - 13:56

Працівниками Управління Укртрансбезпеки у Запорізькій області була відпрацьована акваторія нижнього б’єфа Дніпра від підхідного каналу Запорізького шлюзу до нижньої частини с. Розумівки та акваторія природного заповідника о. Хортиця.

Рейд проходив з представниками водної поліції Головного управління національної поліції у Запорізькій області відповідно планів спільних заходів.

За словами фахівців, основна частина порушників, виявлених під час рейду, складалась зі судновласників маломірних суден, які без реєстраційних документів на плавзасоби знаходились на воді. Також були зафіксовані факти випуску маломірних суден у плавання з бази стоянки № 4, не зареєстрованих у відповідності з вимогами чинного законодавства.

У результаті патрулювання на річці Дніпро, було оглянуто 16 маломірних суден та складено три протоколи за ст. 116 ч 1 КОАП України.

Представники правоохоронних органів нагадують, що керування судноводіями річковими або маломірними суднами, не зареєстрованими у встановленому порядку, або такими, що не пройшли технічного огляду, або не несуть бортових номерів і позначень, або мають несправності, з якими заборонено їх експлуатацію, або переобладнаними без відповідного дозволу, або з порушенням правил завантаження, норм пасажиромісткості, обмежень по району та умовах плавання тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Порушення судноводіями маломірних суден інших правил користування маломірними суднами тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю



Читайте також

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

За матеріалами СБУ заочну підозру отримала колаборантка, яка «здавала» загарбникам українців-противників окупації на Запоріжжі

Офісні приміщення у Запоріжжі на приватизаційному аукціоні. Електронні торги – 25 квітня 2024 року

Платформа допомоги врятованим – урядовий сервіс для підтримки постраждалих внаслідок війни

«Я мрію повернутися в рідний, вільний український Бердянськ!» – історія 19-річного юнака