Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжцям пропонують роботу інспекторів та поліцейських

20 жовтня 2017 - 10:18

Запоріжцям пропонують роботу інспекторів та поліцейських

Розпочато всеукраїнський набір на службу до лав Патрульної поліції України на посади інспекторів та поліцейських. Днями у Запорізькому обласному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій за професією «інспектор патрульної служби». Представники Патрульної поліції в м. Запоріжжя представили 120 актуальних вакансій.

Безробітні ознайомились з умовами конкурсного відбору та вступу до патрульної поліції, обов’язками інспектора та вимогами до кандидатів.

Як повідомили представники Патрульної поліції, конкурс складається з п’яти етапів: подачі заяви, тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки та співбесіди з поліцейською комісією.

Для кандидатів на вакантні посади пропонується заробітна плата від 8000 грн., щорічна оплачувана відпустка тривалістю від 30 днів, безоплатне обслуговування поліцейського та членів його сім’ї у закладах охорони здоров’я МВС, компенсація 75% вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім’ї, гарантована фінансова допомога у разі ушкодження здоров’я під час несення служби, можливість отримання вищої освіти у вищих навчальних закладах системи МВС за державним замовленням.

Конкурс триватиме до 18 грудня 2017 року.

 - Це вже третій ярмарок вакансій з підбору претендентів на посади інспекторів патрульної поліції, який  проходить в Запорізькому обласному центрі зайнятості. Такі заходи підтверджують свою ефективність, шукачі роботи цікавляться отриманою інформацією, звертаються до представників Патрульної поліції в м. Запоріжжі та приймають участь у конкурсі. Такі ярмарки вакансій вже пройшли у Вільнянському та Новомиколаївському районних центрах зайнятості, на часі ярмарок у м. Оріхів, - розповіла начальник відділу організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Ольга Тараканова. 

Довідково: чисельність безробітних громадян по області становить 17,3 тисяч осіб, з них 12,1 тисяч осіб отримують допомогу по безробіттю. Кількість актуальних вакансій становить 1259 одиниць (у м. Запоріжжі – 780 одиниць). На одне вільне робоче місце претендує 14 безробітних осіб (у м. Запоріжжі –  6 безробітних). З початку жовтня 2017 року щоденно отримували статус безробітного в середньому 215 громадян. За направленням служби зайнятості щоденно працевлаштовано 83 безробітних, які перебували на обліку.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров