Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Об’єднані громади продовжують розробляти містобудівну документацію

23 жовтня 2017 - 09:51

Під головуванням заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Зінаїди Бойко та начальника Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександра Билима відбулось чергове засідання архітектурно-містобудівної ради.

На засіданні було розглянуто сім проектів містобудівної документації, чотири з яких розроблені за замовленням об’єднаних територіальних громад Запорізького, Більмацького та Бердянського районів. Також було проведено сім консультацій щодо проектів містобудівної документації, чотири з яких розроблено за замовленням Гуляйпільської міської територіальної громади.

За підсумками засідання шість проектів містобудівної документації схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку: «Детальний план території по вул. Миру в с. Троїцьке Бердянського району Запорізької області» (Берестівська ОТГ); «Детальний план окремої території за межами населеного пункту для ведення особистого селянського господарства на земельній ділянці орієнтовною площею 2,0000 га за поштовою адресою: с. Нижня Хортиця вул. Щаслива, 1д, Запорізького району Запорізької області» (Долинська ОТГ); «Детальний план території під розміщення механізованого току за межами с. Смирнове Смирновської сільської ради Більмацького району Запорізької області за адресою: Запорізька область, Більмацький район, село Смирнове, вулиця Смирнова, 26» (Смирновська ОТГ); «Детальний план окремої території за межами населеного пункту для ведення особистого селянського господарства на земельній ділянці площею 1,8611 га, за поштовою адресою: Запорізька область, Запорізький район, Біленьківська сільська рада, с. Біленьке, вул. Червонопрапорна» (Біленьківська ОТГ); «Генеральний план с. Пологи Пологівської сільської ради Пологівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту»; «Генеральний план с. Болгарка Приморського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Болгарка Приморського району Запорізької області» (у складі Генерального плану).

Проект містобудівної документації «Генеральний план с. Трудове Більмацького району Запорізької області та План зонування с. Трудове Більмацького району Запорізької області (у складі Генерального плану)» знято з розгляду, оскільки розробниками проекту не враховано вимоги ГУ Держпродспоживслужби в Запорізькій області щодо зменшення санітарно-захисної зони від кар’єру.

Також за результатами проведених консультацій проекти рекомендовано доопрацювати, отримати та подати рецензію, винести на розгляд чергового засідання архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в ефірі телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни