Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юні таланти борються за право представляти область на національному відборі «Sanremo Junior»

30 листопада 2017 - 09:40

Юні таланти борються за право представляти область на національному відборі «Sanremo Junior»

Сьогодні у Запоріжжі розпочався обласний етап Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України». Протягом трьох днів 27 талановитих дітей із різних куточків регіону змагатимуться за Гран-прі.

Засновники та організатори конкурсу – творче об’єднання  «BrightChildrenofUkraine» та Запорізька обласна державна адміністрація. Конкурс відбувається під особистим патронатом голови облдержадміністрації Костянтина Бриля.

Координацію підготовки та проведення заходу здійснюють Департамент освіти і науки облдержадміністрації та Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді.

У конкурсі беруть участь  переможці районних (міських) етапів у трьох вікових категоріях: шести-дев’яти, 10-13, 13-14 років із числа учнів загальноосвітніх навчальних закладів, вихованців позашкільних навчальних закладів.

У кожному районі та місті області було проведено відбір конкурсантів, які тепер представляють свою територію. У фіналі за перемогу вони продемонструють свій хист в естрадному, народному, джазовому та академічному співі.

Виступи конкурсантів оцінюватиме представницьке журі, серед яких український поет і народний артист України Юрій Рибчинський; співак, поет, композитор, заслужений діяч мистецтв України Тарас Петриненко; український музичний продюсер вокальних загальнонаціональних проектів «Голос України» і «Голос діти», лауреат премії «Телетріумф», співак і композитор Руслан Квінта; українська співачка, композитор ILLARIA, українська співачка та автор пісень, фіналістка національного відбору «Євробачення – 2017»  TAYANNA.

Судді будуть оцінювати виступи юних виконавців за чистотою інтонації, красою тембру і силою голосу, динамікою звуку, артистизмом та виразністю виконання.

Володаря Гран-прі  буде визначено 02 грудня 2017 року на гала-концерті, який відбудеться у Палаці культури «Дніпроспецсталь».

Обласні етапи конкурсу уже відбулися в Київській, Волинській, Сумській, Хмельницькій, Рівненській та Харківській областях. Переможці Харківської області Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України» 02.12.2017 передадуть естафету талановитим дітям Запорізької області. Переможець Запорізької області буде представляти нашу область на національному відборі «Sanremo Junior», який відбудеться 15 березня 2018 року в Національному палаці мистецтв «Україна».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни