Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область виконала планові завдання з призову на строкову та військову службу за контрактом

15 грудня 2017 - 11:41

Завершилася осіння призовна кампанія на строкову службу – 2017. Її підсумки, а також стан роботи на територіях області з відбору кандидатів на військову службу за контрактом розглянуто на селекторній нараді, яку провів начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації Олексій Караулов. 

За словами заступника обласного військового комісара полковника Юрія Бойка, планове завдання з відбору контрактників по області у XIII циклі виконано на 100,7%. При завданні для області відібрати 140 осіб  прийнято на службу 141 чоловіка. Відправка кандидатів на військову службу за контрактом до навчальних частин відбудеться 26-27 грудня.

Як наголосив офіцер, у XIII циклі Запорізька область показала гідні результати та перевиконала доведені планові показники, окрім окремих територій. Так, поставлену задачу не виконали у Веселівському, Великобілозерському, Якимівському районах області, а також у Комунарському районі міста Запоріжжя. Проте це не погіршило  результат по регіону. Але, щоб гідно завершити IV квартал, необхідно активізувати роботу та довести всі  показники до планової норми.

Завдання з відбору кандидатів на військову службу за контрактом у IV кварталі становить 400 осіб. Наразі відібрано 284 кандидати, що становить 71% від завдання. У тому числі для виконання  плану на XIV цикл треба відібрати 143 особи, тоді як на сьогодні відібрано 76 кандидатів  (53,1%).

Стосовно призову восени 2017 року на строкову військову службу планове завдання   Запорізька область виконала на 100%. Зокрема, у жовтні – листопаді призвано 490 осіб, у тому числі до Збройних Сил – 265, Національної гвардії – 200, Держспецтрансслужби – 25.

Крім цього, було забезпечено призов офіцерів запасу на військову службу за призовом осіб офіцерського складу у кількості 62 особи, що становить 100% від планового завдання.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області