Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До обласного рибоохоронного патруля шукають патрульних

18 січня 2018 - 09:53

До обласного рибоохоронного патруля шукають патрульних

Розпочато прийом документів до Запорізького рибоохоронного патруля. До Управління шукають ще 12 рибоохоронних патрульних. У рамках реформування органів рибоохорони набір патрульних здійснюється у профільні структурні по всій країні.

Відповідно до штатного розпису в Запорізькому рибоохоронному патрулі передбачений 41 патрульний. Станом на січень рибоохоронний патруль налічує лише 29 патрульних. Вони патрулюють водойми та проводять рибоохоронні рейди із затримання порушників правил рибальства, перевіряють діяльність рибалок-промисловиків та законність походження риби у точках продажу і на ринках, співпрацюють з громадськістю.

- Закликаємо амбітних, вмотивованих громадян, кому небайдужа доля рибної галузі, долучатись до реформування і подавати документи для участі в конкурсі. Зі свого боку держава створила необхідні умови для ефективної рибоохоронної роботи. Якщо раніше патрульні отримували зарплату близько 2,5 тисяч грн., то наразі зарплата становить понад 8 тисяч грн. За останні, мабуть, 15-20 років, патрульна служба у повному обсязі забезпечена паливно-мастильними матеріалами, сучасною технікою, інспекторський склад отримав спеціальну форму, патрульні отримали відеофіксатори для забезпечення збору інформації щодо порушення законодавчої бази у сфері охорони водних ресурсів. Все це забезпечує сталу професійну роботу інспекторів, - зазначив керівник Запорізького рибоохоронного патруля Дмитро Чайка.

За його словами, на сьогодні рибоохоронний патруль є органом із якісно новими стандартами роботи. Його створено замість ліквідованих органів рибоохорони (рибінспекції), що були об’єктом численних нарікань з боку рибалок. Це використання європейського досвіду, сучасне оснащення та відкритість перед суспільством. Патрульні будуть набиратись на основі відкритого конкурсу, пройдуть фахове навчання, курси підвищення кваліфікації.

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи: копію паспорта громадянина України; письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі; письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного закону; копію документа (документів) про освіту; оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою; декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за попередній рік.

Довідково: Інформацію щодо посадових обов’язків, кваліфікаційних вимог можна переглянути за посиланням.

Документи на участь у конкурсі приймаються до 30 січня 2018 року (включно) за адресою: 69600, м. Запоріжжя, вул. Чубанова 235.

За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону: (095) 31-36- 058 або на електронну адресу zp.rp@darg.gov.ua.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області