Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На порозі нового аграрного сезону виставка «АгроТехСервіс-2018» презентує новації галузі

13 лютого 2018 - 13:52

У виставковому центрі «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати відбулося урочисте відкриття 17-ої агропромислової спеціалізованої виставки «АгроТехСервіс-2018». Захід проводиться за підтримки Запорізької облдержадміністрації, Комітету підприємців агропромислового комплексу при Торгово-промисловій палаті України, профільних відомств та асоціацій.

На порозі проведення комплексу весняно-польових робіт та прийняття аграріями ключових рішень для роботи протягом року агропромислова виставка вже традиційно стає ефективним майданчиком для ознайомлення з тенденціями ринку та інноваціями, презентації своїх пропозицій, підписання контрактів.

Привітав учасників  «АгроТехСервіс-2018» заступник голови облдержадміністрації Віктор Скобліков.

- Запорізька область входить до числа регіонів України, які складають основу її індустріального та аграрного потенциалу. Протягом останніх п’яти  років аграрії отримують урожаї зернових та зернобобових культур на рівні 2,5 – 2,9 млн. тонн. По валовому збору  в 2017 году область посіла 8 місце, по валовому сбору пшениці -  3 місце. Наша задача  -  у найближчі роки перейти рубіж валового виробництва зерна  3 млн. тонн і стабільно отримувати 1  млн. тонн соняшника, - поділився планами посадовець.

Цього року на виставці зібралися понад 70 підприємств із різних регіонів України: Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Луганської, Миколаївської, Харківської, Черкаської областей. Їх експозиції демонструють сільськогосподарську техніку та запасні частини, матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції, добрива та засоби захисту рослин, послуги з транспортування, зберігання та упаковки продукції.

У числі учасників – АТ «Мотор Січ», який представляє широкий спектр товарів для сільського господарства:  бензопили, мотоблоки, сепаратори, запасні частини; ТОВ «Капіталпромресурс» – виробник зернових сівалок, сільгосптехніки; ТОВ «ІНАГРОТЕХ» пропонує мікродобрива та посівний матеріал; ТОВ «Укравтозапчастина» - сільгосптехніку українського та закордонного виробництва; компанія «Маїс» – насіння гібридів кукурудзи власного виробництва, що реалізує на ринках України та ЄС,  посівний матеріал також презентують компанії ТОВ «Дер Трейд», ТОВ «Бекас», ПраТ «Екопрод».

Уперше на виставці в Запоріжжі – ПрАТ «Уманьферммаш» - одне з провідних підприємств України з виробництва сільськогосподарської техніки та запчастин до неї, компанія «Агроспейс» - офіційний дистриб’ютор корпорації AGCO, що представляє на ринку України широкий асортимент сільськогосподарської техніки всесвітньо відомих брендів, ТОВ «АЙКЬЮ КОМПОЗИТ» - виробник запасних частин з композитних матеріалів для обробки ґрунту та елеваторного обладнання.

Завдяки насиченій діловій програмі виставка допоможе українським виробникам аграрної продукції та представникам суміжних галузей отримати нові знання, консультації експертів, провести зустрічі.

У перший день роботи виставки, 13 лютого об 11.00, відбудуться два заходи: круглий стіл «Законодавчі зміни та новації для аграріїв» та практикум «Сільгоспвиробникам про зміни в податковому законодавстві 2018».

14 лютого о 10.00 – початок ІІ науково-практичної конференції «Садівництво та ягідництво: від проектування до врожаю». Особливу увагу асоціація «УКРСАДПРОМ» планує приділити трьом питанням: сучасному стану розсадництва, технологіям живлення та захисту садів, практичним аспектам кредитування сільськогосподарських виробників.

14 лютого о 14.00 – семінар «Модель часникового бізнесу».

15 лютого о 10.00 – практикум «Побудова ефективної системи управління аграрним бізнесом».

Довідково: Режим роботи виставки: 13-14 лютого -  з 10.00 до 17.30, 15 лютого - з 10.00 до 15.00.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я