Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Містобудівна документація дозволяє громадам бачити перспективу свого розвитку

16 лютого 2018 - 13:40

На засіданні архітектурно-містобудівної ради, яке відбулося під керівництвом начальника Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександра Билима, розглянуто шість проектів містобудівної документації та проведено одну консультацію.

Проект містобудівної документації «Генеральний план с. Бабанівка Приазовського району та план зонування» (Ботіївська ОТГ) схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку.

Члени ради обговорили та висловили свої рекомендації до проекту містобудівної документації «План зонування м. Приморськ Приморського району Запорізької області» (Приморська ОТГ). За результатами розгляду проект рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку із зауваженнями.

Члени ради також висловлили свої зауваження та рекомендували надати на розгляд на чергове засідання після усунення недоліків чотири проекти містобудівної документації: «Генеральний план с. Ботієве Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування с. Ботієве Приазовського району Запорізької області» (Ботіївська ОТГ); «Генеральний план с. Строганівка Приазовського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування» (Ботіївська ОТГ); «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0900 га для розміщення водозабірної вежі на території Новопрокопівської сільської ради Токмацького району (за межами населеного пункту)»; «Детальний план частини села Солодка Балка Новопрокопівської сільської ради Токмацького району, обмеженої автошляхом Т 0408 та вулицею Поштова».

Крім цього, надано консультацію щодо проекту містобудівної документації «Генеральний план селища Сонячне Запорізького району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування селища Сонячне» (Широківська ОТГ). Проект рекомендовано доопрацювати, отримати та подати рецензію, після чого винести на розгляд чергового засідання архітектурно-містобудівної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії