Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Для розв’язання своїх проблем жителі області виходять на прямий зв'язок з владою

21 березня 2018 - 16:47

У Запорізькому обласному контактному центрі відбулася пряма телефонна лінія, під час якої з жителями м. Запоріжжя та  області  спілкувалася перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян.

Більша половина телефонних дзвінків надійшла від жителів обласного центру, тематика яких в основному стосувалася питань житлово-комунального господарства, соціального захисту та охорони здоров`я.

Так, із Комунарського та Вознесенівського районів м. Запоріжжя порушили питання отримання ліків за урядовою програмою «Доступні ліки», а також можливості проходження рентгенологічного дослідження та огляду лікарями вдома.

Житель Хортицького району цікавився графіком проведення  ремонтних робіт шляхопроводу №1. 

Уже традиційно жителів м. Запоріжжя продовжують хвилювати проблемні питання, які стосуються житлово-комунальної сфери, зокрема проведення ремонтних робіт у багатоповерхових будинках та вивезення сміття. 

Жителі Михайлівського району  звернулися із земельними питаннями, зокрема щодо оформлення договору на оренду земельної ділянки, а житель Мелітопольського району порушив нагальне питання підтоплення ґрунтовими водами житлових будинків у селі Удачне.

У ході проведення прямої лінії Елла Слепян надала  консультації та роз’яснення громадянам, а також  запевнила заявників, що буде вжито відповідних заходів реагування на порушені питання та надано офіційні відповіді.

 

Довідково: поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі мають можливість за номером телефону: 0-800-503-508 (з понеділка по п’ятницю з  8.00 до 17.00). 

Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю»  можна переглянути на сайтах:

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою