Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Кошти за надані землевпорядниками адмінпослуги поповнили місцеві бюджети майже на пів мільйона гривень

23 березня 2018 - 10:00

Кошти за надані землевпорядниками адмінпослуги поповнили місцеві бюджети майже на пів мільйона гривень

З початку року фахівці Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області надали 20 342 адміністративні послуги громадянам та юридичним особам.

Переважну більшість адмінпослуг (14 910) надано на безоплатній основі. Найбільш поширені запити стосувалися державної реєстрації земельних ділянок (3 019), видачі витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (2 826), виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру (2 562), видачі витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку на підтвердження державної реєстрації земельної ділянки (3 019 запитів).

На платній основі землевпорядники надали 5 432 адмінпослуги. За ці послуги нараховано плату у розмірі 491,2 тис. грн. Отримані кошти перераховано до місцевих бюджетів Запорізької області.

Найбільші надходження – 452,6 тис. грн. – отримано за послуги з надання витягів із Державного земельного кадастру про земельну ділянку. У Головному управлінні Держгеокадастру у Запорізькій області виготовлено  5 138 таких документів.

Крім цього, 21,1 тис. грн. надійшло до бюджету за послуги з виправлення технічної помилки у відомостях Державного земельного кадастру, яка була допущена не з вини органу, що здійснює його ведення. За цією послугою до землевпорядних органів звернулися 92 особи.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також