Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька команда виборола призове місце на Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій

23 березня 2018 - 12:51

Запорізька команда виборола призове місце на Всеукраїнській олімпіаді з інформаційних технологій

У Запоріжжі закінчився  IV етап VII Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. Урочисте закриття інтелектуального змагання відбулося на базі Запорізької спеціалізованої школи-інтернату ІІ-ІІІ ступенів «Козацький ліцей».

За повідомленням Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, у завершальному етапі олімпіади  взяли участь 86 учнів у складі 26 команд з усіх областей України, м. Києва та Українського фізико-математичного ліцею Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка. Серед них 20 дівчат та 66 хлопців.

До оцінювання було залучено кваліфіковане та досвідчене журі у складі 25 членів: 11 доцентів, кандидатів педагогічних та фізико-математичних наук, дев’ять  учителів закладів загальної середньої освіти, троє  завідувачів кафедр та лабораторій, розробник програмного забезпечення компанії Games та двоє  студентів закладів вищої освіти України.

Середній бал виступу, що набрала Запорізька команда, складає 116,21. Завдяки такому результату команда посіла  друге місце серед учасників з усієї України. Перше місце виборола команда Дніпропетровської області, третє – Херсонської.

Урочисте нагородження та вручення дипломі переможцям провела директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Озерова. Розглянувши та оцінивши виконані учасниками олімпіади завдання та результати апеляції, оргкомітет і журі IV етапу VІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій 2017/2018 навчального року нагородили:

- Дипломом II ступеня - ученицю 11 класу Запорізької гімназії №28  Селіверстову Валерію Валеріївну;

- Дипломом II ступеня - ученицю 11 класу Енергодарського багатопрофільного ліцею Дудко Катерину Сергіївну;

- Дипломом II ступеня - учня 10 класу Запорізької гімназії №28 Чушенка Ярослава Володимировича;

- Дипломом учасника - ученицю 11 класу Запорізького класичного  ліцею Дем’янову Дар’ю Костянтинівну.

На згадку про Запорізький край усі учасники олімпіади та члени журі отримали пам’ятні сувеніри, які власноруч виготовили учні Малобілозерської спеціалізованої естетичної школи-інтернату «Дивосвіт» ради» та  Запорізької спеціалізованої школи-інтернату «Січовий колегіум». Окрім нагород учасники олімпіади також отримали подарунки від спонсорів.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій  з громадськістю

Читайте також