Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі за звання «Учитель року-2018» змагаються кращі вчителі фізкультури

21 квітня 2018 - 18:24

Сьогодні у Запоріжжі стартував третій (заключний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» у номінації «Фізична культура». Цей конкурс започатковано в Україні у 1995 році. Його метою є виявлення і стимулювання творчих пошуків педагогів, піднесення ролі вчителя у суспільстві, поширення перспективного педагогічного досвіду.

В цьому році у конкурсі беруть участь 25 найкращих учителів закладів освіти з усіх областей України.

Урочисте відкриття заходу відбулося на базі комунального вищого навчального закладу «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія».  Атмосферу національного духу, незгасного полум’я свободи, любові до України та Запорізького краю створив виступ вихованця 1 класу Запорізької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 21  Песоцький Гордій.

Народна артистка, солістка Запорізької обласної філармонії Любов Малицька зарядила атмосферою добра й радості виконанням авторської пісні про наш рідний Запорізький край.

На церемонії урочистого відкриття третього (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018» учасників привітали заступник голови Запорізької обласної ради Владислав Марченко, керівник апарату  обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко,  директор Департаменту освіти і науки  облдержадміністрації  Тетяна Озерова.

З вітальним словом і побажаннями успіху та творчої наснаги у конкурсних випробуваннях до учасників звернулася голова журі, професор кафедри історії та теорії олімпійського спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Валентина Єрмолова.

Спортивного настрою, національного колориту  присутнім додали вихованці дитячо-юнацької спортивної школи «Спас», осередку СПАС ВИХОР під керівництвом Василя Прокопенка.

Позитивні емоції та енергетичний заряд учасники та гості свята отримали від запального виступу колективу ансамблю акробатичного рок-н-ролу «ДІКСІ» позашкільного навчального закладу «Центр творчості дітей та юнацтва Олександрівського району».

Перед урочистим відкриттям тренери КЗ «ЗОІППО» ЗОР залучили учасників конкурсу до тренінгу «ЗНАЙОМСТВО». Вчителі-переможці обласних етапів познайомилися з колегами, ближче дізналися один про одного, продемонстрували моделі «Я - найкращий учитель фізичної культури» і налаштувалися на подальшу активну роботу.

Підсумкові результати участі конкурсантів у випробуваннях та фото-звіт перебігу подій буде розміщено на блозі  «Педагогічна майстерня освітян Запорізького краю» (http://vrzpoblblog.blogspot.com/).

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн