Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Підприємців Запорізької області запрошують долучитися до конкурсу

8 травня 2018 - 09:41

Облдержадміністрацією розпочато конкурс серед суб’єктів малого і середнього підприємництва на отримання поворотної фінансової підтримки під реалізацію бізнес-планів. До участі запрошуються підприємства, які здійснюють діяльність у сфері виробництва, сільського господарства та агротуризму на території Запорізької області.

За повідомленням Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, в цьому році для надання фінансової підтримки підприємцям з обласного бюджету виділено 500 тис. грн. Фінансова підтримка надається переможцям конкурсу на платній та зворотній основі, які будуть визначені 31 травня 2018 року. Конкурс проводиться, якщо до участі в ньому подали заявки не менше двох учасників.

Переможці конкурсу визначаються за такими основними критеріями: строк окупності проекту; обсяг прибутку та рентабельність виробництва; кількість додаткових робочих місць; відповідність проекту пріоритетам, визначеним у Стратегії  регіонального розвитку Запорізької області на період до 2020 року, збільшення обсягу виробництва; збільшення обсягу надходжень до бюджету від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів); відсутність простроченої заборгованості за наданими банками або іншими фінансово-кредитними установами кредитами та з виплати заробітної плати.

Суб’єкту підприємницької діяльності, який бажає взяти участь у конкурсі, необхідно підготувати пакет документів та подати його до Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва в Запорізькій області».

Граничний термін подання документів на участь у конкурсі – 24.05.18 до 17-00

За більш детальною інформацією звертайтесь до Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області:  вул. Незалежної України, буд. 90, офіс 27, Вознесенівський район, м. Запоріжжя, 69057, телефони: (061) 213-04-57, (061) 213-04-62, rfpp.zp@gmail.com.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку

«У Збройних силах України повинна бути гендерна рівність», – 29-річна Катерина вирішила приєднатися до захисників

Безпека мешканців, підтримка бізнесу, підвищення якості освіти – Іван Федоров про головні виклики регіону