Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На проїзній частині Дніпро-Запоріжжя повністю поновлено дорожнє покриття

18 травня 2018 - 08:52

Роботи з відновлення дорожнього покриття автомобільної дороги загального користування державного значення Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя на ділянці км 450+455 – км 474+193 повністю завершено. Як повідомили у Службі автомобільних доріг, по лівому проїзду автодороги було відновлено дорожнє покриття протяжністю 14,36 км,  по правому проїзду – 15,51 км.

Наразі тривають роботи з влаштування 25 з’їздів, передбачених проектом виконання робіт. На сьогодні залишилося облаштувати сім з’їздів. Водночас проводяться роботи з благоустрою автомобільної дороги, а саме: влаштування заїзних «кишень», зупиночних та посадкових майданчиків,  укріплення роздільної смуги руху, а також нанесення дорожньої розмітки та встановлення нових дорожніх знаків.

Найближчим часом підрядним підприємством «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ» планується відновити рух автотранспорту на автодорозі Н-08 Бориспіль – Дніпро - Запоріжжя (через м. Кременчук) – Маріуполь, км 450+455 – км 474+193.

Тим часом підрядна організація «Автомагістраль - Південь» проводить роботи на автодорозі Н-08 Дніпро - Запоріжжя на ділянці від с. Преображенка до м. Оріхів км 548+108 – км 573+089, які почалися з початку травня цього року. Дорожники запланували виконати поточний середній ремонт семи кілометрів цієї ділянки автомобільної дороги.

За інформацією Служби автомобільних доріг, наразі вже виконано роботи з фрезерування непридатного для подальшої експлуатації асфальтобетонного покриття загальною протяжністю 3,12 км  на площі 36 220 кв. м. Також тривають роботи з демонтажу бортового каменю та підготовки з влаштування нового. Зараз з метою відновлення основи дорожнього покриття розпочато роботи з регенерації шарів дорожнього одягу за технологією «холодного ресайклінгу». Вже влаштовано майже 1 500 кв. м загальною протяжністю 0,2 км.

На цій автомобільній дорозі, на ділянці км 573+089 – км 667+089 поблизу с. Кінські Роздори, підрядною організацією «Шляхове будівництво «Альтком» відновлено роботи з поточного середнього ремонту, які було розпочато ще в серпні минуло року. Вже завершено роботи з регенерації шарів дорожнього одягу. В найближчі дні планується проведення робіт з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області просить учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, бути уважними та неухильно виконувати вимоги дорожніх знаків щодо обмеження руху на ділянках проведення ремонтних робіт.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ