Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Території вдосконалюють проекти містобудівної документації

21 травня 2018 - 12:45

Під головуванням начальника Управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, головного архітектора області Олександра Билима відбулося чергове засідання архітектурно-містобудівної ради. Учасники заходу розглянули три проекти містобудівної документації, повторно  зупинилися на чотирьох проектах містобудівної документації, а також  надали чотири консультації.

Схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку такі проекти містобудівної документації: «Генеральний план смт Андріївка Бердянського району Запорізької  області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування смт Андріївка Бердянського району Запорізької  області» (у складі Генерального плану); «Детальний план  території для будівництва та обслуговування підхідного каналу та операційної акваторії причалу об'єкта транспортної інфраструктури — перевантажувального терміналу з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт ТОВ СП «НІБУЛОН» та території Тернівської сільської ради Вільнянського району  Запорізької області, за межами населених пунктів».

У ході обговорення члени ради  висловили свої рекомендації до проекту містобудівної документації «Детальний план  території для будівництва, експлуатації та обслуговування сонячної електростанції біля вул. Промислової в смт. Степногірськ Василівського району Запорізької області»). За результатами розгляду проект рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку із зауваженнями.

Після усунення недоліків також  було повторно розглянуто чотири проекти містобудівної документації, які схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження й погодження:        «Детальний план території під розміщення сонячних електростанцій на території Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району (за межами населеного пункту)»; «Детальний план частини села Солодка Балка Новопрокопівської сільської ради Токмацького району Запорізької області, обмеженої автошляхом Т-0408 та вулицею Поштова»;         «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0900 га для розміщення водозабірної вежі на території Новопрокопівської сільської ради Токмацького району Запорізької області (за межами населеного пункту)»; «Генеральний план селища Відрадне Запорізького району. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування селища Відрадне».

Крім цього, проведено консультацію щодо чотирьох проектів містобудівної документації: «Генеральний план с. Мала Білозерка Василівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та план зонування с. Мала Білозерка Василівського району Запорізької області» (у складі генерального плану); «Генеральний план та план зонування с. Тарасівка Пологівського району Запорізької області»; «Генеральний план та план зонування с. Романівка Пологівського району Запорізької області»; «Генеральний план с. Павлівське Вільнянського району Запорізької області».

За результатами проведеної консультації проекти рекомендовано доопрацювати, отримати та подати рецензію, винести на розгляд чергового засідання архітектурно-містобудівної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді