Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Василівці відкрито сучасне міні-футбольне поле

14 червня 2018 - 12:42

У Василівському фізкультурно-оздоровчому клубі «Таврія»  відбулося  відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям розміром 22 х 42 метри. На урочистий захід прибули чимало почесних гостей: народний депутат України Володимир  Бандуров, перший заступник голови обласної державної адміністрації Елла Слепян, заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, голова обласної федерації футболу Віктор Межейко, начальник управління молоді та спорту  обласної державної адміністрації Наталія Власова.

- Дозвольте привітати всіх любителів спорту м. Василівка з визначною подією – відкриттям міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Таврія». Василівський  район є одним із найспортивніших у Запорізькій області. А кузнею спортивних талантів району є фізкультурно-оздоровчий клуб «Таврія». Завдяки професіоналізму тренерського колективу тут  було виховано не одне покоління чемпіонів. На базі закладу регулярно проводяться спортивно-масові заходи, як для наймолодших спортсменів,  так і для ветеранів спорту.  Проте  однією з важливих складових спортивного успіху є якісна тренувальна база. У футболістів вона була недостатньою. Саме тому облдержадміністрацією  разом з обласною федерацією футболу було вирішено докласти зусиль, щоб юні футболісти Василівського району вже в 2018 році отримали власну якісну тренувальну базу. І сьогодні ми є свідками досягнення успіху завдяки спільним об’єднаним зусиллям. Чим більше організацій будуть приділяти увагу розвитку футболу, тим більше буде охоплено дітей та молоді заняттями улюбленим видом спорту. Сподіваюсь, що спортивні успіхи будуть і надалі прославляти не тільки Василівський район, а й Запорізьку область на змаганнях найвищого гатунку, - зазначила у вітальному слові Елла Слепян.

Народний депутат України Володимир Бандуров привітав та нагородив спортсменів дитячо-юнацької футбольної команди «Таврія» - срібних призерів чемпіонату України з дворового футболу.

За програмою розвитку фізичної культури і спорту у Василівському районі на 2017 – 2021 роки на будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям було витрачено 1 499,00 тис. грн., із них 750,00 тис. грн. - кошти державного бюджету, 300,00 тис. грн. -  обласного бюджету та 449,00 тис. грн.  - районного бюджету.

Після завершення урочистої програми близько двох сотень хлопців і дівчат розпочали вже  традиційні змагання «Веселі старти» під  гаслом  «Від веселих стартів – до олімпійських вершин!». У рамках програми заходу відбулася спортивна естафета та конкурс малюнків на асфальті.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств