Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада сприяє скорішому вирішенню питання землекористування Центру еколого-натуралістичної творчості

25 червня 2018 - 12:53

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Олександра Бабаніна відбулась робоча нарада, де розглянули питання щодо погодження меж земельної ділянки, яка перебуває в користуванні Запорізького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді з суміжним землекористувачем, Запорізьким міським ботанічним садом.

Зазначимо, що питання узгодження меж земельної ділянки площею 2,4322 га, що розташована по вул. Чарівній 9 у м. Запоріжжя, вже тривалий час потребує вирішення. Відсутність права користування земельною ділянкою у Запорізького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді унеможливлює розвиток комунального закладу. До голови облдержадміністрації Костянтина Бриля за допомогою звернулися голова облради Григорій Самардак та директор Запорізького обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Микола Ярмощук. На доручення голови ОДА була проведена робоча нарада щодо узгодження меж земельної ділянки за участю представників міської влади та представників комунальних закладів.

Комунальним закладом, Запорізьким обласним центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді на підставі рішення Запорізької міської ради виготовлено проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Для реєстрації земельної ділянки в Державному земельному кадастрі потребується погодження меж суміжного користування. Без реєстрації земельної ділянки та присвоєння їй кадастрового номеру, неможливо отримати її в користування, що в подальшому унеможливлює будівництво об’єктів інфраструктури комунального закладу та його розвиток.

За результатами наради заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін доручив перевірити ситуацію щодо фактичних меж земельних ділянок обох закладів з виїздом на місце, а також зробити запити до міської ради на отримання архівної інформації щодо набуття у користування земельних ділянок Запорізьким ботанічним садом та Центром еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я