Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Восени в Запоріжжі пройде International IT Forum

10 липня 2018 - 15:13

Про це повідомили учасники прес-конференції «Міжнародний IT-форум — внесок в розвиток Запорізького регіону». Захід пройшов за участі голови облдержадміністрації Костянтина Бриля та генерального директора запорізької групи компаній Global Genesis Артура Гарсляна.

International IT Forum, організатором якого є Global Genesis відбудеться 28 вересня в Запоріжжі за підтримки облдержадміністрації. Головні завдання форуму: популяризувати високі технології серед запорізького бізнесу, дати нові знання та можливості для обміну досвідом бізнесменів та розробників з різних галузей, відкрити місцеві високотехнологічні підприємства та IT-компанії для України і світу.

Костянтин Бриль зазначив, що залучення інвестицій в Запорізьку область є одним з пріоритетних завдань, визначених і самим головою обласної державної адміністрації, і керівництвом держави.

- В останні роки Запорізька область є одним з лідерів у питаннях поліпшення інвестиційної привабливості та зовнішньоекономічної діяльності. І обласна влада постійно розширює інструментарій залучення інвесторів: створюються і поширюються промо-матеріали регіону та окремих громад, території отримують власні інвестиційні паспорти, облдержадміністрація бере активну участь у заходах, які працюють на користь економіки регіону та країни. Щорічно восени в Запоріжжі проходить InCoForum, тож нині ми вирішили провести ще й IT Forum. Як керівник влади області я активно сприятиму його проведенню і зроблю все, аби Запорізька область стала майданчиком для передових технологій, - наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Учасники прес-конференції підкреслили, що міжнародний IT-форум буде унікальним для Запоріжжя заходом за своїми масштабами та за рівнем спікерів. Адже до участі в заході запрошено розробників, менеджерів, маркетологів національного та міжнародного рівнів, які до цього не виступали в нашому місті. Завдяки партнерам IT-форуму захід такого високого рівня буде доступним для широкого кола запоріжців та гостей міста.

Як повідомив генеральний директор запорізької групи компаній Global Genesis Артур Гарслян, група від самого свого створення приділяє увагу проектам, що працюють на розвиток території, створення в Запоріжжі бізнес-платформи, яка була б інвестиційно привабливою та забезпечувала умови для росту саме запорізького бізнесу. Він додав, що більшість локацій форуму будуть цікавими для широкого загалу. Зокрема, турнір геймерів, презентації технологічних та освітніх проектів, IT-виставка, дитяча зона з різноманітними майстер-класами та фуд-зона.

Зі своєї сторони Костянтин Бриль високо оцінив перспективи Міжнародного IT-форуму для економіки регіону. Адже він  покликаний акумулювати зусилля місцевих підприємців, IT-фахівців, місцевої влади та інвесторів з інших регіонів України та закордону.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 783-го дня війни

8 років на сторожі безпеки: Патрульна поліція Запорізької області відзначає річницю

Ситуація складна, але контрольована: про енергозабезпечення Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про ліквідацію наслідків негоди

Маленькі переселенці з Бердянщини провели незабутній відпочинок на Західній Україні

Запоріжжя долучається до загальнонаціонального проєкту з підтримки сімейного патронату

СБУ викрила прихильника рашизму, який агітував за відновлення урср

Впродовж доби окупанти 310 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 782-го дня війни

Ветерани та члени їх сімей можуть отримати 400 тисяч гривень на відкриття бізнесу

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії