Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Дорожники облаштовують ділянки в місцях концентрації ДТП

10 серпня 2018 - 10:48

На замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області підрядні організації продовжують роботи з усунення ямковості та експлуатаційного утримання автодоріг державного значення  області. Виконання робіт координують Служба автомобільних доріг у Запорізькій області та Департамент промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації.

За інформацією Служби, для підвищення рівня безпеки дорожнього руху та зниження аварійності на автомобільних дорогах загального користування державного значення області з початку року  виконано такі роботи: встановлено та замінено  1 058 дорожніх знаків; поновлено 313 км дорожньої розмітки; поновлено розмітку пішохідних переходів на 30 об’єктах загальною площею 2 500 кв. м;  встановлено опори зовнішнього освітлення по м. Василівка протяжністю 1,3 км; встановлено нове оцинковане бар’єрне огородження завдовжки 1,95 км, у тому числі 1,3 км у  місці концентрації ДТП у м. Василівка;  відновлено пошкоджене металеве бар’єрне  огородження  на 0,536 км; на узбіччі доріг видалено порослі протяжністю 83 км; ліквідовано ямковості площею 115 657 кв. м  протяжністю понад 730 км.

Зокрема, в місці концентрації ДТП на автодорозі М-18 Харків- Сімферополь –Алушта–Ялта, км 341–км 343 (м.Василівка) проводено роботи з установлення штучного освітлення протяжністю 1,3 км, виконано роботи з установлення опор освітлення та  влаштовано оцинковану бар’єрну огорожу вздовж опор освітлення. Також виготовлено проектну документацію на влаштування світлофорного обладнання та облаштування перехрестя у м. Василівка на перетині автодороги М-18 та вул. Богдана Хмельницького.

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та звертати увагу на попереджувальні знаки.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«В кожному населеному пункті має бути острівок соціального оптимізму та стабільності, де буде світло, тепло та можливість спілкуватися», – Іван Федоров про пункти незламності

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі