Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Команда запорізьких сільських та селищних голів повернулася переможцем з всеукраїнських змагань

14 серпня 2018 - 10:51

На Херсонщині за ініціативи громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» відбулися всеукраїнські змагання серед голів сільських та селищних рад, голів об’єднаних територіальних громад та старост.

На урочистому відкритті у Скадовському будинку культури  було представлено 19 команд, серед яких і збірна  Запорізької області. Слід зазначити, що після проведення обласного етапу змагань була сформована збірна команда з шести видів спорту, до якої увійшли керівники органів місцевого самоврядування Василівського, Вільнянського, Приморського, Якимівського та Мелітопольського районів.

У змаганнях з настільного тенісу серед жінок уже третій рік поспіль немає собі рівних в.о. старости Новоолексіївської ОТГ Приморського району Віра Рулевська, яка вкотре піднялася на першу сходинку п’єдесталу. У поєдинках з настільного тенісу серед чоловіків Тернівський сільський голова Вільнянського району Віктор Лаврик заслужено здобув срібну медаль.

Ще одне «золото» для запорізької команди здобув голова Підгірненської ОТГ Василівського району Віктор Живиця, який посів І місце у змаганнях з більярду.

Полянівська сільська голова Мелітопольського району Любов Дутко виборола «бронзову» нагороду у змаганнях з шашок. У змаганнях з дартсу Інзівський сільський голова Приморського району Нонна Попова посіла сьоме місце, а Кам`янський сільський голова Василівського району Олександр Золотаренко посів 11 місце з гирьового спорту.

Запорізька збірна команда з футзалу, зігравши у своїй групі внічию з львів’янами та поступившись у запеклому поєдинку майбутнім переможцям з Івано-Франківської області, в підсумку посіла восьме місце.

Таким чином, в активі команди Запорізької області чотири призери, і це найкращий медальний показник серед обласних територіальних організацій Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Голова Всеукраїнського товариства «Колос» Олександр Мендусь нагородив команди переможців медалями та грамотами.

Крім спортивної частини для керівників було проведено семінар-нараду з обговорення питань розвитку фізичної культури та спорту на територіях громад та роботи спортивних шкіл.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни