Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Три запорізьких дуети здобули перемогу у фінальному турі чемпіонату України з пляжного волейболу

14 серпня 2018 - 15:41

У Запоріжжі упродовж чотирьох днів у запеклій боротьбі тривав фінальний тур чемпіонату України з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат віком до 16 років.

Участь у змаганнях, що відбулися на центральному пляжі міста, взяли 28 чоловічих та 36 жіночих пар. Запоріжжя на чемпіонаті представляли десять дуетів. Загалом на змаганнях зібралися 128 спортсменів із Рівненської, Харківської, Херсонської, Ужгородської, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Чернігівської, Одеської, Дніпровської, Сумської та Львівської областей.

Гостей з усіх куточків України на запорізькій землі привітала начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

Головні судді фінального туру чемпіонату Анна Ковальчук з м. Чернігів та Сергій Щетинін із Запоріжжя після підрахунків результатів матчів урочисто оголосили переможців. Серед дівчат беззаперечними фаворитками виявилися чорноморські пляжні волейболістки Анна Чечельницька та Дар'я Романюк, другу сходинку посіли також спортсменки з Чорономорська Єва Сердюк та Ольга Авторська. У матчі за третю сходинку перемогу вибороли запорізькі пляжниці Ангеліна Хміль та Тетяна Лазаренко.

Серед чоловіків у фінальному турі чемпіонату України з пляжного волейболу лідерами стали запорізькі спортсмени Дмитро Гладир та Євген Попов, які перемогли запорізько-бахмутський дует Микити Онищенка та Назара Гетьмана. У  боротьбі за бронзу  перемогу здобула херсонсько-новокаховська пара Євгенія Бойка та Данила Крамаренка.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також