Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя бореться за перемогу у «Битві міст»

11 жовтня 2018 - 13:42

Офіс з просування експорту та Міністерство економічного розвитку і торгівлі України проводять конкурс «Битва міст» для місцевих органів виконавчої влади України для визначення двох українських міст (окрім м. Київ), які приєднаються до реалізації національних безкоштовних освітніх програм для підприємців та експортерів «Export Revolution Ukraine» та «Creative Export Ukraine». Конкурс триває з 25 вересня по 17 жовтня 2018 року.

За повідомленням Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації, програми «Export Revolution Ukraine» та «Creative Export Ukraine» включають п’ять  безкоштовних освітніх семінарів щодо виходу на зовнішні ринки і різних аспектів експортної діяльності, а також сім безкоштовних освітніх семінарів з креативного підприємництва та експорту. Заняття відбуватимуться за участю міжнародних експертів та тренерів. Офіс з просування експорту забезпечує процес реалізації програми та проведення семінарів у всіх містах, де проводиться програма.

Освітні програми Export Revolution Ukraine та Creative Export Ukraine розроблені Інститутом Маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (проект з питань розвитку і співробітництва).

За право бути приймаючою стороною програм Export Revolution Ukraine та Creative Export Ukraine  вирішили позмагатися 15 областей України.

Житомирська, Запорізька, Полтавська, Кіровоградська, Донецька, Сумська, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Луганська, Львівська, Одеська, Харківська, Черкаська, Чернігівська та Чернівецька області вже визначили регіональних координаторів та готові до набору свідомого та активного бізнесу.

Від Запорізької області регіональним координатором є начальник Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Артур Бойко.

До участі запрошуються всі компанії, зацікавлені у виході на зовнішні ринки різних аспектів експортної діяльності, які бажають безкоштовно навчатися у провідних спеціалістів з питань експорту та зовнішньоекономічної діяльності.

Посилання на реєстраційні форми:

Export Revolution UkrainePRO: https://goo.gl/forms/6xY1ETmBOoH6ahLx1

Creative Export Ukraine PRO: https://goo.gl/forms/Q8rG5m6narGeexzo1

Export Revolution Ukraine START: https://goo.gl/forms/TP5g9Czp4CQMbpgD3

Creative Export Ukraine START: https://goo.gl/forms/Mbq4LwFnJ1hV7d762

Контакти для довідок: менеджер проекту Офісу з просування експорту: akrylova@epo.org.ua,380991551624 Крилова Анастасія, начальник Управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Бойко Артур Юрійович: e-mail: uzez@zoda.gov.ua, тел.: (+38 061) 224-66-63, 239-03-99.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

 

 

Читайте також

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби