Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці отримали нагороди з нагоди відзначення Дня міста

14 жовтня 2018 - 16:14

Сьогодні на каскаді фонтанів «Райдуга» офіційне стартувало святкування Дня міста. Участь у заході взяла керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко. Посадовець звернулася зі словами привітань до всіх присутніх.

- Прийміть найщиріші вітання зі святом – Днем міста, нашого рідного й  улюбленого Запоріжжя. Це свято, що об'єднує всіх нас, сповнює любов’ю  до рідної землі. Наше місто розвивається, до статусу промислового центру, додався новий імідж – міста туризму, фестивалів, культурно-мистецьких акцій. І це дуже важливо та необхідно. Впевнена, що у обласного центра велике майбутнє. І ми спільними зусиллями зробимо його ще більш красивим, привабливим  та комфортним для життя. Бажаю кожному запоріжцю наснаги в роботі, сімейної злагоди й добробуту!, - привітала містян Зінаїда Бойко.

Міський голова Володимир Буряк вручив відзнаки «Почесний громадянин Запоріжжя». А керівник апарату облдержадміністрації з нагоди відзначення Дня міста вручила державні та обласні нагороди. За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників освіти почесне звання «Заслужений вчитель України» присвоєно Корольовій Валерії, вчительці Запорізького багатопрофільного ліцею № 99.

За сумлінну працю, високий професіоналізм,  значний особистий внесок у розбудову правової держави, зміцнення законності, захист конституційних прав і свобод громадян та з нагоди Дня захисника України медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено старшого радника юстиції Бандуру Костянтина, керівника Мелітопольської місцевої прокуратури.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у військово-патріотичне виховання молоді та з нагоди Дня захисника України медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено полковника запасу Кульку Руслана, заступника начальника Запорізького обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник».

За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, зразкове виконання військового обов’язку та з нагоди Дня захисника України медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено полковника Мойка Олександра, заступника військового комісара-начальника мобілізаційного відділу Запорізького обласного військового комісаріату.

Також цією медаллю нагородили підполковника Заграфопула Олександра, заступника начальника штабу-начальника оперативного відділення військової частини 3033 Національної гвардії України; майора Зосименка Олександра, старшого офіцера відділення спеціального призначення  військової частини А2176 «Сармат»; старшого лейтенанта Караєна Дмитра, старшого офіцера управління військової частини 3029 Національної гвардії України.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення стабільної ситуації в Запорізькій області, досягнуті конкретні результати в оперативно-службовій діяльності та з нагоди Дня захисника України, медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено майора поліції Руденка Олександра, заступника командира батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Скіф» Головного управління національної поліції в Запорізькій області.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 754-го дня війни

Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги: Запорізька область обрала свій талісман

Громада Запорізької області отримала авто та обладнання для надання послуг мешканцям

Закордонні партнери допоможуть удосконалити ЦНАПи у громадах регіону

СБУ спільно з правоохоронцями Латвії знешкодила підпільний кол-центр, який видурював гроші у громадян ЄС

Протидія домашньому насильству: мобільний застосунок для жінок

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

458 ударів по 10-ти населених пунктах завдав ворог впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 753-го дня війни

Міністр охорони здоровʼя України Віктор Ляшко з робочим візитом відвідав Запорізьку область

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

415 ударів по 10-ти населених пунктах завдав ворог впродовж доби.