Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Правильний підбір персоналу – запорука успішності компанії

8 листопада 2018 - 11:41

У виставковому центрі «Козак Палац» почала роботу масштабна конференція «Формування ефективної системи підготовки персоналу в малих та середніх підприємствах». Захід організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснованим на базі Запорізької торгово-промислової палати, за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи «EU4Business» Європейського Союзу.

Основним завданням конференції є створення майданчика для спілкування та обміну досвідом власників і керівників малого та середнього бізнесу, керівників відділів кадрів та розвитку персоналу, HR-спеціалістів, представників галузевих асоціацій, навчальних закладів, органів влади.

Під час розробки концепції дводенного заходу була врахована необхідність розвитку системи підготовки персоналу, отримання підприємствами практичних порад від експертів галузі щодо застосування кращих практик та сучасних зарубіжних, вітчизняних моделей організації бізнесу,  професійної освіти на підприємствах у кооперації з навчальними закладами та професійними асоціаціями.

Сьогодні у рамках панельних дискусій учасники конференції будуть обговорювати сучасні тенденції розвитку та останні тренди підготовки та підвищення кваліфікації персоналу підприємств,  формування стратегії організації роботи з персоналом на підприємстві. На завтра програмою передбачено роботу двох секцій: панельну дискусію з представниками малого та середнього бізнесу, освітніх закладів та органів влади щодо проблем професійної орієнтації і підбору персоналу на підприємствах, а також обговорення європейської практики підготовки професійно-технічних кадрів.

Варто відзначити, що модераторами заходу упродовж двох днів будуть більше 20 спеціалістів та фахівців різних галузей з усієї України, що мають значний досвід  роботи з підбору персоналу для державних та комерційних установ.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області