Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

З нагоди професійного свята нагороджено кращих представників електронних ЗМІ

16 листопада 2018 - 12:40

В Україні сьогодні професійне свято відзначають працівники телебачення, радіомовлення та зв’язку. З цієї нагоди в облдержадміністрації відбулася святкова зустріч з телевізійними та радіожурналістами регіональних засобів масової інформації та представниками корпунктів центральних електронних ЗМІ.

Привітали працівників провідних телерадіокомпаній області з Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян та керуючий справами апарату обласної ради Володимир Подорожко.

- Ми навіть не замислюємося, скільки людей працює в цій галузі  для того, щоб кожен день ми без проблем могли слухати музику по радіо, дивитися улюблені передачі по телевізору, говорити по телефону, дізнаватися всі новини і листуватися з друзями в інтернеті. Завдяки роботі працівників галузі зв'язку та інформатизації скорочуються відстані між містами і людьми, розповсюджується не тільки інформація, але й духовно-етичні цінності. Варто уваги й те, що на сьогодні частина недержавного сектору телебачення і радіомовлення в теле-радіоінформаційному просторі України перевищує 96%. У країні працюють сотні приватних і муніципальних телерадіокомпаній. Пишаюся тим, що ви, регіональні журналісти, гідно виконуєте важливу місію щодо захисту та розширення нашого інформаційного простору,  поширюєте об’єктивну та правдиву інформацію. Зі святом вас, - зазначила Елла Слепян.

Традиційно відбулася церемонія нагородження кращих представників професії.

За сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток інформаційного простору Запорізької області та з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку цінними подарунками нагороджено головного редактора телерадіокомпанії «ЮГ» (місто Бердянськ) Дарину Братанову та генерального продюсера телерадіокомпанії «ТВ-5» (місто Запоріжжя) Максима Онопрієнка. Почесними грамотами облдержадміністрації було нагороджено кращих працівників телевізійних та радіокомпаній області.

Крім цього, начальник Головного територіального управління юстиції в Запорізькій області Сергій Васильцов вручив працівникам сфери теле- радіомовлення подяки від Міністерства юстиції за активну співпрацю у правопросвітницькій сфері та формування правової культури населення.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна