Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Пологах відкрито оновлений сервісний центр МВС

18 грудня 2018 - 18:29

У Пологах відбулося урочисте відкриття центру ТСЦ №2345 РСЦ МВС у Запорізькій області, у якому взяв участь голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

У рамках реформування МВС України постановою Кабінету Міністрів України були утворені територіальні органи з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ. Починаючи з 07.11.2015 року на території Запорізької області було утворено сім сервісних центрів, з яких два у м. Запоріжжя та по одному - в містах Мелітополь, Бердянськ, Пологи, Енергодар та Василівка. Загалом у цих центрах працюють 122 співробітники.

Новий сервісний центр МВС - це відкритий офіс з сучасними технологіями та системами комунікацій. Запроваджується електронна черга, здійснюється моніторинг співробітників. Приміщення обладнані відеокамерами спостереження, завдяки яким можна переглянути на відповідному сайті. Кожен сервісний центр несе не тільки функціональні зручності, а ще й має візуальні особливості. Тут з комфортом можна зачекати свою чергу, облаштовано зону для читання. Задля зручності відвідувачів адміністратори цих установ надають послуги без перерви на обід.

Під час відкриття сервісного центру в місті Пологи Костянтин Бриль наголосив на важливості таких сучасних закладів для всіх українців.

- Хочу подякувати всім, хто брав участь в оновленні цього сервісного центру. Завдяки його відкриттю  Пологи отримають до 700 тисяч гривень у скарбничку місцевого бюджету. Подібні відділення дуже потрібні в Запорізькій області, адже це один із прикладів, коли послуга йде до людини, а не навпаки. Сучасні центри МВС дають нам можливість позбутися корупційної складової, черг, поліпшити якість спілкування між державними органами і громадою, а також зробити так, щоб надання всіх послуг стало максимально зручним для громадян. Це вже шостий центр, відкритий у нашому регіоні. Наразі із запланованих лишився тільки Бердянський сервісний центр. Крім цього, в Запорізькій області продовжують діяти пересувні сервісні центри, які надають послуги жителям регіону, які не в змозі дістатися до необхідних пунктів. Тож  дякую всім, хто доклав зусиль задля того, аби за 1,5 року територія нашої області була покрита такими центрами, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

За словами Пологівського міського голови Юрія Коноваленка,  раніше стан сервісного центру МВС не відповідав сучасності. Тож ремонт приміщень, де нині розташований центр, проходив у два етапи. Значну допомогу в оновленні центру надав зі свого фонду депутат обласної ради від БПП Віталій Лупінос.

Як повідомив начальник Регіонального сервісного центру МВС у Запорізькій області Анатолій Романенко, Пологівський сервісний центр відкривався у два етапи, адже складається з двох приміщень, розташованих поруч. Це значно зручніше для громадян, за день тут отримують послуги близько 30-40 людей. Серед тих, хто користується послугами сервісного центру, - жителі Пологівського, Оріхівського,  Гуляйпільського, Більмацького та Розівського районів. Проте, послуги тут може отримати кожен житель України.

Наразі оновлений сервісний центр МВС у м. Пологи - це дві адміністративні будівлі,  облаштовані майданчиком для проведення огляду транспортних засобів, має якісне освітлення та зручний під'їзд для відвідувачів, у тому числі для клієнтів з обмеженими фізичними можливостями. Громадян обслуговуватимуть сім працівників фронт - офісу. Щоденно у центрі надається понад 40 послуг. З початку року територіальним сервісним центром у м. Пологи загалом  було надано понад 4000 послуг. Найбільшим запитом у громадян користуються реєстрація посвідчень водія, укладання договорів купівлі-продажу транспортних засобів та отримання довідок про відсутність (наявність) судимості, її зняття, погашення тощо.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку

«У Збройних силах України повинна бути гендерна рівність», – 29-річна Катерина вирішила приєднатися до захисників