Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Перевірки промислових майданчиків металургійних підприємств виявляють порушення в роботі

27 грудня 2018 - 16:28

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Антонова відбулося засідання обласної комісії з питань господарської діяльності, пов’язаної з металобрухтом.

Учасники засідання розглянули результати обстежень обласною робочою групою з контролю за господарською діяльністю, пов’язаною з металобрухтом, та складання актів обстеження спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів, промислових майданчиків спеціалізованих підприємств  ТОВ «Метінпром», ТОВ «Запоріжметбрухт», ТОВ «Пром Поставка» та ТОВ «Компанія «Промснаб».

Після обстеження промислових майданчиків підприємств ТОВ «Запоріжметбрухт», ТОВ «Пром Поставка» та ТОВ «Компанія «Промснаб» зауваження у членів комісії відсутні.

Окрім цього, обласною робочою групою було проведено повторне обстеження промислового майданчика підприємства ТОВ «Метінпром». У ході обстеження встановлено, що на території промислового майданчика знаходиться кабельно-провідникова продукція невідомого походження, акти приймання  продукції відсутні.

Крім цього, за результатами перевірки вирішено виключити ТОВ «Колор Мет» (Вільнянський р-н., с. Дружелюбівка) з переліку підприємств, які отримали акт обстеження спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів на відповідність вимогам Закону України «Про металобрухт» та можуть здійснювати операції, пов’язані з металобрухтом, у зв’язку з  припиненням господарської діяльності підприємства. Доручено підготувати лист до Головного управління Національної поліції в Запорізькій області стосовно перевірки ТОВ «ЗапоріжСпецСплав» (м. Запоріжжя, вул. Миколи Краснова, 10-А) та промислових майданчиків за адресами м. Запоріжжя, вул. Сергія Синенка, 63, пров.Прохолодний, 22, вул. Істоміна, 37, м. Запоріжжя, вул. Пархоменка, 18, (гаражний кооператив) щодо можливої незаконної діяльності.

Члени комісії також погодили план проведення обласною робочою групою з контролю за господарською діяльністю, пов’язаною з металобрухтом, та складання актів обстеження спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів моніторингу діяльності спеціалізованих або спеціалізованих металургійних переробних підприємств та їх приймальних пунктів на 2019 рік.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору