Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій області розпочав роботу штаб з ліквідації наслідків негоди

4 січня 2019 - 10:02

За даними УкрГідрометцентру, Запорізька, Херсонська, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Харківська області потрапили в зону переміщення активного циклону, внаслідок чого очікується ускладнення погодних умов. 

Сьогодні,  4 січня, випадатиме значний сніг, подекуди з дощем,  прогнозується посилення вітру до 15-20 м/с, місцями в Приазов’ї -  до 25 м/с, хуртовини, в окремих районах налипання мокрого снігу та ожеледь, приріст снігового покриву 15-20 сантиметрів; протягом ночі 5 січня послаблення, вдень 5 січня очікується припинення опадів і явищ, проте на дорогах  - ожеледиця.

Ускладнення погодних умов 4-5 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий).

У зв’язку з цим у Запорізькій області розпочав роботу  штаб оперативного реагування для ліквідації наслідків негоди. Працює штаб цілодобово на базі Департаменту цивільного захисту населення облдержадміністрації.

- Ефективна робота штабів є запорукою адекватного реагування та досягнення належного результату. На період ускладнень ДСНС забезпечить готовність важкої інженерної техніки, техніки підвищеної прохідності та пересувних електростанцій, а також мобільних пунктів обігріву для надання допомоги учасникам дорожнього руху у разі утворення транспортних заторів. Користуючись нагодою, звертаюся до перевізників та водіїв з проханням утриматися від поїздок у період снігопаду в межах Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Харківської та Херсонської областей, - наголосив Голова ДСНС Микола Чечоткін.

У разі необхідності звернутися за допомогою можна за телефонами: оперативного штабу Запорізької області  787-71-01, «гарячої лінії» Укравтодору 044-287-11-40, Служби автодоріг у Запорізькій області  787-64-30, а також 101. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області