Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя стало головним майданчиком для підготовки борців до міжнародного турніру

10 січня 2019 - 13:01

У Запоріжжі на базі спорткомплексу ЗНТУ розпочався навчально-тренувальний збір з вільної боротьби серед спортсменів 2002-2004 років народження. Ініціатором зборів виступили Запорізьке обласне відділення Асоціації спортивної боротьби України, Запорізька міська та обласна федерації вільної боротьби  за підтримки Запорізької облдержадміністрації.

Участь у зборах беруть команди з Донецької, Херсонської, Полтавської, Київської, Львівської, Одеської областей. Команда Запорізької області по цій віковій категорії бере участь у зборах у повному складі з 30 осіб. Як зазначив віце-президент Асоціації спортивної боротьби України Сергій Макодай, усього тренуватися на килимах під час зборів будуть близько 80 спортсменів. Практичні майстер-класи для них проводить олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон світу та Європи Ельбрус Тедеєв, а постійні тренування відбуваються під пильним наглядом головного тренера Олександра Поламарьова.

Сьогодні у спортивній залі університету відбулося відкрите тренування борців, що привернуло увагу чималої кількості  глядачів. Привітали спортсменів на тренуванні керівники облдержадміністрації.

- Вітаю всіх на нашій запорізькій землі. Звичайно, бажаю кожному із вас перемог. Ви - наше майбутнє, легенди спорту. Вам є з кого брати приклад, сьогодні тут зібралося чимало відомих спортсменів, нині тренерів, і навіть олімпійський чемпіон Ельбрус Тедеєв. Тож бажаю вам великих досягнень, - зазначила перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян.

Від Асоціації спортивної боротьби України заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін отримав подяку за допомогу в організації цих двотижневих зборів.

- Сподіваюся, цей досвід, що ви тут здобудете, допоможе вам отримувати лише перемоги в подальшому. А ми зі свого боку будемо сприяти розвитку належних умов для тренування та виховання гідного покоління, - наголосив Едуард Гугнін.

Наразі для юнаків головне - добре підготуватися до міжнародного турніру пам'яті Леоніда Дуная, який відбудеться у Харкові з 21 по 24 січня.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров