Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Вакансії, конкурси на заміщення вакантних посад

Увага, конкурс!

15 січня 2019 - 15:37

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказом в.о директора Департаменту

промисловості та розвитку інфраструктури

Запорізької обласної державної

адміністрації

14.01.2019         № 02-осн.

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби      категорії «Б» - заступника начальника управління-начальника відділу транспорту та зв’язку управління  транспорту та дорожнього господарства Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької обласної державної адміністрації

 

І. Загальні умови

 

1.

Посадові обов’язки.

Заступник начальника управління – начальник відділу транспорту та зв’язку управління транспорту та дорожнього господарства Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької обласної державної адміністрації:

1) Забезпечує ефективне виконання закріплених за ним напрямів роботи відділу транспорту та зв’язку щодо реалізації державної політики у сфері транспорту та зв’язку, а також здійснення організаційних заходів щодо ефективності діяльності підприємств транспорту та зв’язку на території Запорізької області.

2) Здійснює керівництво діяльності відділу транспорту та зв’язку у складі управління транспорту та дорожнього господарства в межах своїх повноважень, розподіл обов’язків між працівниками та контроль за їх виконанням.

3) Здійснює аналіз стану і тенденції розвитку за напрямом, що знаходиться в межах повноважень відділу транспорту та зв’язку у складі управління транспорту та дорожнього господарства, вносить пропозиції щодо усунення негативних і закріплення позитивних тенденцій.

4) Розробляє пропозиції щодо:

проектів програм реформування і розвитку галузей транспорту та зв’язку;

підвищення рівня безпеки дорожнього руху та технічної експлуатації всіх видів транспорту;

проведення конкурсів з визначення автомобільних перевізників на внутрішньообласних приміських і міжміських автобусних маршрутах;

визначення потреби в транспортних перевезеннях, послугах поштового зв’язку та телекомунікацій;

формування    мережі     внутрішньообласних    приміських і міжміських автобусних маршрутів.

5)  Приймає участь у:

розробленні і виконанні державних, регіональних цільових програм розвитку транспорту і зв’язку;

розробленні проектів нормативно-правових актів, що належать до компетенції відділу транспорту та зв’язку у складі управління транспорту та дорожнього господарства;

здійсненні заходів щодо залучення інвестицій на розвиток транспорту та зв’язку;

засіданнях комісій з питань транспорту та зв’язку, що утворені при облдержадміністрації;

засіданнях конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на внутрішньообласних приміських і міжміських автобусних маршрутах.

6) Веде облік підприємств транспорту та зв’язку, установ та організацій, що належать до сфери управління облдержадміністрації.

7). Координує роботу всіх видів транспорту.

8) Забезпечує проведення моніторингу стану виконання перевізниками умов договорів про обслуговування приміських та міжміських (внутрішньообласних) маршрутів загального користування та чинного законодавства України в межах повноважень.

9) Координує роботу відділу транспорту та зв’язку управління  транспорту та дорожнього господарства щодо його ефективної взаємодії з іншими структурними підрозділами, суміжними сферами, організаціями, підприємствами, провідними експертами з питань, що стосуються діяльності відділу транспорту та зв’язку.

10) Організовує та контролює своєчасний та якісний розгляд працівниками відділу транспорту та зв’язку звернень органів виконавчої влади, громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, громадян з напряму діяльності відділу, а також готувати проекти відповідей з питань, що належить до компетенції відділу.

11) Вживає заходів щодо вдосконалення організації роботи відділу транспорту та  зв’язку.

12) Розробляє посадові інструкції працівників відділу, положення про відділ транспорту та зв’язку та контролює їх виконання.

13) Забезпечує дотримання працівниками відділу транспорту та зв’язку у складі управління транспорту та дорожнього господарства законодавства України з питань державної служби та запобігання і протидії корупції, правил внутрішнього трудового розпорядку.

14) Контролює стан трудової та виконавчої дисципліни працівниками відділу транспорту та зв’язку.

15) Узагальнює практику застосування законодавства щодо реалізації державної політики у сфері транспорту та зв’язку.

16) Виконує інші функції згідно з покладеними на нього завданнями.

 

2.

Умови оплати праці.

- Посадовий оклад – 6 700 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (зі змінами) та Закону України «Про державну службу»), за наявності достатнього фонду оплати праці – преміювання у встановленому порядку.

 

3.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення

на посаду.

Безстроково.

4.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання.

1) копія паспорта громадянина України;

2) письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою, згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246, зі змінами, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмова заява, в якій особа повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копія (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнена особова картка встановленого зразка;

7) декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

8) письмова заява про відсутність заборгованості зі сплати аліментів на утримання дитини, сукупний розмір якої перевищує суму відповідних платежів за шість місяців з дня пред’явлення виконавчого документа до примусового виконання.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Строк подання документів: 15 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.

Документи приймаються до 17:00 години 28 січня 2019 року.

 

5.

Місце, час та дата початку  проведення конкурсу.

Конкурс проводиться 31 січня 2019 року о 09:00 годині за адресою: 69107, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 164, каб. 501

 

6.

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу.

 

Шкурко Марина Володимирівна,

 тел.: (061) 239-92-54,

dpri_kadry@zoda.gov.ua

 

 

ІІ. Кваліфікаційні вимоги

 

1.

Освіта.

Вища; ступінь вищої освіти – магістр (відповідно до підпункту 2 пункту 2 розділу XV «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про вищу освіту», вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста прирівнюється до вищої освіти ступеня магістра)

 

2.

Досвід роботи.

Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності – не менше двох років.

 

3.

Володіння державною мовою.

 

Вільне володіння державною мовою.

 

 ІІІ. Вимоги до компетентності

 

Вимога

 

Компоненти вимоги

1.

Знання сучасних інформаційних технологій

Володіння комп’ютером на рівні впевненого користувача (Microsoft Office та Інтернет).

 

2.

Ділові якості

 

1)     організаторські здібності;

2)     навички розв’язання проблем;

3)     навички контролю.

 

3.

Особистісні якості

 

1)     готовність допомогти;

2)     автономність;

3)     відповідальність.

 

Професійні знання

 

1.

Знання законодавства.

 

Конституція України;

Закон України «Про державну службу»;

Закон України «Про запобігання корупції»;

 

2.

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи  державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

 Закони України: «Про місцеві державні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян»; «Про доступ до публічної інформації», «Про транспорт», «Про автомобільний транспорт», «Про залізничний транспорт», «Про дорожній рух», Повітряний кодекс України, Водний кодекс України;

накази Міністерства інфраструктури України;

накази Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизаці;

Порядок проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (постанова Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 № 1081 (зі змінами);

Правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту (постанова Кабінету Міністрів України від 18.02.1998 № 176, зі змінами;

Правила надання та отримання телекомунікаційних послуг; (постанова Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 № 295, зі змінами)

 

Читайте також

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору