Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Системи життєзабезпечення у багатоповерховому будинку по вул. Бородинська буде відновлено найближчим часом

23 січня 2019 - 14:22

Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Віктора Скоблікова відбулась нарада по розгляду звернення ОСББ «Правобережний» м. Запоріжжя  щодо розв’язання проблемних питань функціонування систем життєзабезпечення в багатоквартирному будинку по вул. Бородинська, 1в.

На сьогодні зазначений будинок відключено від послуг електропостачання внаслідок наявної заборгованості перед ПАТ «Запоріжжяобленерго» в обсязі майже 1 млн. грн. будівельної компанії ТОВ «Будальянс», яка споруджувала житловий будинок. Системи водопостачання та водовідведення відключено у зв’язку з невідповідністю діючої схеми водовідведення виданим технічним умовам.

Враховуючи необхідність невідкладного вирішення питання забезпечення мешканців зазначеного житлового будинку необхідними комунальними послугами, під час наради спільно з ПАТ «Запоріжжяобленерго», КП «Водоканал», забудовником, відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, представників  ОСББ «Правобережний» відпрацьовано можливі шляхи розв’язання питання відновлення надання зазначених комунальних послуг.

Відновлення послуг водопостачання та водовідведення планується до кінця цього дня після підписання договору ОСББ «Правобережний» з КП «Водоканал» Запорізької міської ради на надання послуги водовідведення по тимчасовій схемі.

Представник ПАТ «Запоріжжяобленерго» запевнив, що у разі погашення 10% теперішнього боргу за постачання електричної енергії  та складення графіку реструктуризації погашення іншої частини боргу будівельною компанією ТОВ «Будальянс» буде укладено в найкоротший термін окремий договір на постачання електричної енергії з ОСББ «Правобережний».

За результатами проведення наради прийнято рішення, що у разі виконання сторонами взятих зобов’язань, відновлення постачання електричної енергії мешканцям багатоквартирного будинку  відбудеться орієнтовно 25 січня. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність